Iguana Juice Organic Grow 1L
Popularno

Iguana Juice Organic Grow 1L

Iguana Juice Organic Grow 1L
Broj artikla: 3215
Stanje: Isporuka u 24h
Cena:2,244 Din

Količina:  

Postavi Pitanje

Ime:
Email:


Pitanje: Note: HTML nije preveden!

Iguana Juice predstavlja 100% organski proizvod. Sastoji se isključivo od sastojaka najvišeg kvaliteta uključujući najpotrebnije mikroelemente lako dostupne biljkama.
Kada kažemo da se sastoji od sastojaka najviseg kvaliteta tu mislimo na prisutnost nekoliko tipova stajskog đubriva (Guano), koji su sjedinjeni kako bi se dobio širi opseg dostupnih guano nutrijenata.

Tim stručnjaka Advanced Nutrients-a je uspešno izvšio temeljno filtriranje stajskih đubriva (guano) tako da su dobili savršeno pročišćene i dezinfikovane guano ekstrakte koje ne prate neprijatni mirisi, a pritom su zadrzali sve svoje osnovne komponente.

Proizvodni procesi su toliko usavršeni tako da su sastojci u potpunosti zadržali svoje nutricione vrednosti, koje su čak i poboljšane usled otklanjanja svih kontaminanata. Isti je slučaj i sa ekstraktima algi visokog kvaliteta koje sadrži Iguana Juice. 

Vaše biljke dobijaju koncentrisaniju prihranu na bazi algi nego ikad pre. Šta više, Advanced Nutrients koristi nekoliko mešavina vulkanskog pepela sa različitih krajeva sveta (zbog različitih profila nutijenata) kao izvor najsnažnijih, najefektivnijih, i najhranjivijih mikronutijenata dostupnih danas.

Iguana Juice predstavlja jedno-komponentnu organsku formulu koja je sistemom grejanja pod pritiskom profiltrirana čak četiri puta. To je razlog zbog kojeg se ovo đubrivo tako lako meša u hidroponskim i aeroponskim sistemima, ne zapušpava sistem kapljača (ukoliko se prihrana vrši preko njih); i ne stvara talog u medijumu za gajenje ili filteru (koji je često prateća pojava kod standardnih organskih preparata). Dakle, skoro u potpunosti se može izbeći pojava gljivičnih oboljenja koja bi mogla podsticati namnožavanje raznih štetočina.

Time što je jedno-komponentno đubrivo, Iguana Juice formula je lako primenjljiva jer Iguana Juioce Grow sadrži sve potrebne komponente za fazu vegetacije, zdrav i energičan rast, a Iguana Juice Bloom sve komponente potrebne za fazu Cvetanja i maksimalne prinose.

Advanced Nutrients Raspored Gajenja