LED Panel SunBlast COB 1200W
Popularno

LED Panel SunBlast COB 1200W

LED Panel SunBlast COB 1200W
LED Panel SunBlast COB 1200W LED Panel SunBlast COB 1200W LED Panel SunBlast COB 1200W
Broj artikla: 3868
Stanje: Isporuka u 24h
Cena:81,240 Din

Količina:  

Postavi Pitanje

Ime:
Email:


Pitanje: Note: HTML nije preveden!

Tarantula

SunBlast COB maksimalne snage 1200W (realne potrošnje oko 600W) predstavlja najveći panel pravougaonog oblika serije SunBlast.

Ugao svetlosnog snopa od 90° omogućava da ovaj panel, dimenzija 47x32x9cm, postavljen na visinu od 30cm, kao samostalno osvetljejne, uspešno pokriva površinu 120x90cm.

Male dimenzije ovog panela (u odnosu na snagu) čine ga posebno praktičnim ako se koristi kao dopunsko osvetljenje (u kombinaciji sa nekim drugim osvetljenjem). U slučaju korišćenja u situaciji gde potrebno samo produžiti dan panel je moguće pozicionirati na veću visinu zavisno od vaše potrebe tj. odnosa inteziteta i pokrivenosti. Pogledajte dijagram.

Tarantula

SUNBLAST LED paneli poslednje generacije poseduju najsavremenije čipove COB tehnologije punog svetlosnog spektra.

Na osnovu brojnih ispitivanja i ogleda  LED panela predhodnih serija, zakljuceno je da i pored brojnih prednosti koje nosi opredeljenje za LED osvetljenje, svakako ima prostora za poboljšanje kad je u pitanju gustina svetlosnog snopa, nivo penetracije i sam intenzitet što najdirektnije utice na završnu fazu (sazrevanja) a time i na sam ukupan prinos što i predstavlja osnovni cilj uvodenja COB tehnologije. Uvodenjem revolucionarne COB tehnologije koja omogucava i do 10 puta vecu gustinu svetlosnog snopa, takode se postiže najpotpuniji i najefikasniji svetlostni spektar na trzistu koji obezbedjuje maksimalnu fotosintezu u veštackim uslovima. Ova znacajna inovacija doprinosi da LED tehnologija, koja je vec poznata po efikasnijoj iskorišcenosti lumena po vatu (L/W) postaje daleko najefikasnija.

Tarantula

COB cipovi SUNBLAST LED panela emituju 8 razlilitih svetlosnih nijansi (730nm 660nm 630nm 610nm 460nm 440nm 380nm 3500k) koje u pravoj kombinaciji sacinjavaju pun spetlosni spektar.

Tarantula

Svaki COB cip je pozicioniran unutar aluminijuskog reflektora koji uvecavaja i usmerava vec snažan svetlosni snop COB cipa.

Tarantula

Što se tice hladjenja, za razliku od LED Panela sa sistemom automaskog iskljucivanja, sistem hladjenja SUNBLAST panela, sa posebnim SUNFLOWER absorberima temperature (Heat-Sink), ne dozvoljava da temperatura predje 45°što obezbedjuje optimalne radne uslove, neometan rad u kontinuitetu i duži radni vek uredjaja. 

Tarantula

Zahvaljujući mogućnosti lančanog povezivanja SUNBLAST LED panele sa lakoćom možete prilagoditi svojim potrebama. Moguće je lančano povezati i SUNBLAST panele različitih snaga.

Tarantula

Tarantula