LED Panel SunBlast COB 1800W
Popularno

LED Panel SunBlast COB 1800W

LED Panel SunBlast COB 1800W
LED Panel SunBlast COB 1800W LED Panel SunBlast COB 1800W LED Panel SunBlast COB 1800W
Broj artikla: 3869
Stanje: Isporuka u 24h
Cena:118,800 Din

Količina:  

Postavi Pitanje

Ime:
Email:


Pitanje: Note: HTML nije preveden!

Tarantula

SunBlast COB maximalne snage 1800W (realne potrošnje oko 900W) predstavlja najveći panel kvadratnog oblika serije SunBlast.

Ugao svetlosnog snopa od 90° omogućava da ovaj panel, dimenzija svega 46.5x46.5x9cm, postavljen na visinu od 30cm, kao samostalno osvetljejne, uspešno pokriva površinu prečnika 120cm.

Male dimenzije ovog panela (u odnosu na snagu) čine ga posebno praktičnim ako se koristi kao dopunsko osvetljenje (u kombinaciji sa nekim drugim osvetljenjem). U slučaju korišćenja u situaciji gde potrebno samo produžiti dan panel je moguće pozicionirati na veću visinu zavisno od vaše potrebe tj. odnosa inteziteta i pokrivenosti. Pogledajte dijagram.

Tarantula

SUNBLAST LED paneli poslednje generacije poseduju najsavremenije cipove COB tehnologije punog svetlosnog spektra.

Na osnovu brojnih ispitivanja i ogleda  LED panela predhodnih serija, zakljuceno je da i pored brojnih prednosti koje nosi opredeljenje za LED osvetljenje, svakako ima prostora za poboljšanje kad je u pitanju gustina svetlosnog snopa, nivo penetracije i sam intenzitet što najdirektnije utice na završnu fazu (sazrevanja) a time i na sam ukupan prinos što i predstavlja osnovni cilj uvođenja COB tehnologije. Uvođenjem revolucionarne COB tehnologije koja omogućava i do 10 puta veću gustinu svetlosnog snopa, takođe se postiže najpotpuniji i najefikasniji svetlostni spektar na trzistu koji obezbeđuje maksimalnu fotosintezu u veštackim uslovima. Ova značajna inovacija doprinosi da LED tehnologija, koja je vec poznata po efikasnijoj iskorišcenosti lumena po vatu (L/W) postaje daleko najefikasnija.

Tarantula

COB čipovi SUNBLAST LED panela emituju 8 različitih svetlosnih nijansi (730nm 660nm 630nm 610nm 460nm 440nm 380nm 3500k) koje u pravoj kombinaciji sačinjavaju pun spetlosni spektar.

Tarantula

Svaki COB čip je pozicioniran unutar aluminijuskog reflektora koji uvećavaja i usmerava vec snažan svetlosni snop COB čipa.

Tarantula

Što se tiče hladjenja, za razliku od LED Panela sa sistemom automaskog isključivanja, sistem hladjenja SUNBLAST panela, sa posebnim SUNFLOWER absorberima temperature (Heat-Sink), ne dozvoljava da temperatura pređe 45°što obezbeđuje optimalne radne uslove, neometan rad u kontinuitetu i duži radni vek uređjaja. 

Tarantula

Zahvaljujući mogućnosti lančanog povezivanja SUNBLAST LED panele sa lakoćom možete prilagoditi svojim potrebama. Moguće je lančano povezati i SUNBLAST panele različitih snaga.

Tarantula

Tarantula