LED Panel SunBlast COB 800W
Popularno

LED Panel SunBlast COB 800W

LED Panel SunBlast COB 800W
LED Panel SunBlast COB 800W LED Panel SunBlast COB 800W LED Panel SunBlast COB 800W LED Panel SunBlast COB 800W
Broj artikla: 3867
Stanje: Isporuka u 24h
Cena:58,800 Din

Količina:  

Postavi Pitanje

Ime:
Email:


Pitanje: Note: HTML nije preveden!

Tarantula

SunBlast COB maximalne snage 800W (realne potrošnje oko 400W) je panel kvadratnog oblika srednje veličine serije SunBlast.

Ugao svetlosnog snopa od 90° omogućava da ovaj panel, dimenzija svega 32x32x9cm, postavljen na visinu od 30cm, kao samostalno osvetljejne, uspešno pokriva površinu prečnika do 1m.

Male dimenzije ovog panela čine ga posebno praktičnim ako se koristi kao dopunsko osvetljenje (u kombinaciji sa nekim drugim osvetljenjem). U slučaju korišćenja u situaciji gde potrebno samo produžiti dan panel je moguće pozicionirati na veću visinu zavisno od vaše potrebe tj. odnosa inteziteta i pokrivenosti. Pogledajte dijagram.

Tarantula

SUNBLAST LED paneli poslednje generacije poseduju najsavremenije čipove COB tehnologije punog svetlosnog spektra.

Na osnovu brojnih ispitivanja i ogleda  LED panela predhodnih serija, zakljuceno je da i pored brojnih prednosti koje nosi opredeljenje za LED osvetljenje, svakako ima prostora za poboljšanje kad je u pitanju gustina svetlosnog snopa, nivo penetracije i sam intenzitet što najdirektnije utice na završnu fazu (sazrevanja) a time i na sam ukupan prinos što i predstavlja osnovni cilj uvodenja COB tehnologije. Uvodenjem revolucionarne COB tehnologije koja omogucava i do 10 puta vecu gustinu svetlosnog snopa, takode se postiže najpotpuniji i najefikasniji svetlostni spektar na trzistu koji obezbedjuje maksimalnu fotosintezu u veštackim uslovima. Ova znacajna inovacija doprinosi da LED tehnologija, koja je vec poznata po efikasnijoj iskorišcenosti lumena po vatu (L/W) postaje daleko najefikasnija.

Tarantula

COB cipovi SUNBLAST LED panela emituju 8 razlilitih svetlosnih nijansi (730nm 660nm 630nm 610nm 460nm 440nm 380nm 3500k) koje u pravoj kombinaciji sacinjavaju pun spetlosni spektar.

Tarantula

Svaki COB čip je pozicioniran unutar aluminijuskog reflektora koji uvećavaja i usmerava već snažan svetlosni snop COB cipa.

Tarantula

Što se tiče hladjenja, za razliku od LED Panela sa sistemom automaskog isključivanja, sistem hladjenja SUNBLAST panela, sa posebnim SUNFLOWER absorberima temperature (Heat-Sink), ne dozvoljava da temperatura predje 45°što obezbedjuje optimalne radne uslove, neometan rad u kontinuitetu i duži radni vek uredjaja. 

Tarantula

Zahvaljujući mogućnosti lančanog povezivanja SUNBLAST LED panele sa lakoćom možete prilagoditi svojim potrebama.

Moguće je lančano povezati i SUNBLAST panele različitih snaga!

Tarantula

Tarantula