LED Panel SunBlast COB 400W
Popularno

LED Panel SunBlast COB 400W

LED Panel SunBlast COB 400W
LED Panel SunBlast COB 400W LED Panel SunBlast COB 400W LED Panel SunBlast COB 400W LED Panel SunBlast COB 400W
Broj artikla: 3866
Stanje: Isporuka u 24h
Cena:31,500 Din

Količina:  

Postavi Pitanje

Ime:
Email:


Pitanje: Note: HTML nije preveden!

Tarantula

SunBlast COB maximalne snage 400W (realne potrošnje oko 200W) predstavlja najmanji i najpraktičniji pravougaoni panel serije SunBlast.

Ugao svetlosnog snopa od 90° omogućava da ovaj panel, dimenzija svega 32x18x9cm, postavljen na visinu od 30cm, kao samostalno osvetljejne, uspešno pokriva površinu od 90x60cm.

Male dimenzije ovog panela čine ga posebno praktičnim ako se koristi kao dopunsko osvetljenje (u kombinaciji sa nekim drugim osvetljenjem). U slučaju korišćenja u situaciji gde potrebno samo produžiti dan panel je moguće pozicionirati na veću visinu zavisno od vaše potrebe tj. odnosa inteziteta i pokrivenosti. Pogledajte dijagram.

Tarantula

SunBlast LED paneli poslednje generacije poseduju najsavremenije čipove COB tehnologije punog svetlosnog spektra.

Na osnovu brojnih ispitivanja i ogleda  LED panela predhodnih serija, zaključeno je da i pored brojnih prednosti koje nosi opredeljenje za LED osvetljenje, svakako ima prostora za poboljšanje kad je u pitanju gustina svetlosnog snopa, nivo penetracije i sam intenzitet što najdirektnije utice na završnu fazu (sazrevanja) a time i na sam ukupan prinos što i predstavlja osnovni cilj uvođenja COB tehnologije. Uvođenjem revolucionarne COB tehnologije koja omogućava i do 10 puta veću gustinu svetlosnog snopa, takođe se postiže najpotpuniji i najefikasniji svetlostni spektar na tržistu koji obezbeđuje maksimalnu fotosintezu u veštackim uslovima. Ova značajna inovacija doprinosi da LED tehnologija, koja je već poznata po efikasnijoj iskorišcenosti lumena po vatu (L/W) postaje daleko najefikasnija.

Tarantula

COB čipovi SunBlast LED panela emituju 8 različitih svetlosnih nijansi (730nm 660nm 630nm 610nm 460nm 440nm 380nm 3500k) koje u pravoj kombinaciji sačinjavaju pun spetlosni spektar.

Tarantula

Svaki COB čip je pozicioniran unutar aluminijuskog reflektora koji uvećavaja i usmerava već snažan svetlosni snop COB čipa.

Tarantula

Što se tice hlađenja, za razliku od LED Panela sa sistemom automaskog isključivanja, sistem hlađjenja SunBlast panela, sa posebnim SunFlower absorberima temperature (Heat-Sink), ne dozvoljava da temperatura pređe 45°što obezbeđuje optimalne radne uslove, neometan rad u kontinuitetu i duži radni vek uredjaja. 

Tarantula

Zahvaljujući mogućnosti lančanog povezivanja SunBlast LED panele sa lakoćom možete prilagoditi svojim potrebama. Moguće je lančano povezati i SunBlast panele različitih snaga.

Tarantula

Tarantula