LED Panel Zeus 370W
Popularno

LED Panel Zeus 370W

LED Panel Zeus 370W
LED Panel Zeus 370W LED Panel Zeus 370W LED Panel Zeus 370W LED Panel Zeus 370W LED Panel Zeus 370W LED Panel Zeus 370W
Broj artikla: 3851
Stanje: Isporuka u 24h
Cena:34,980 Din

Količina:  

Postavi Pitanje

Ime:
Email:


Pitanje: Note: HTML nije preveden!

Zeus LED Paneli za gajenje biljaka poslednje generacije dolaze nam sa posebnom kombinacijom COB LED svetala i najnovijih LED dioda snage 5W.

Na osnovu brojnih ispitivanja i ogleda  LED panela predhodnih serija, zaključeno je da i pored brojnih prednosti koje nosi opredeljenje za LED osvetljenje, svakako ima prostora za poboljšanje kad je u pitanju gustina svetlosnog snopa, nivo penetracije i sam intenzitet što najdirektnije utiče na završnu fazu (sazrevanja) a time i na sam ukupan prinos što i predstavlja osnovni cilj uvođenja COB tehnologije. Uvođenjem revolucionarne COB tehnologije koja omogućava i do 10 puta veću gustinu svetlosnog snopa, takođe se postiže najpotpuniji i najefikasniji svetlostni spektar na trzistu koji obezbedjuje maksimalnu fotosintezu u veštackim uslovima. Ova značajna inovacija doprinosi da LED tehnologija, koja je već poznata po efikasnijoj iskorišćenosti lumena po vatu (L/W) postaje daleko najefikasnija.

Zeus

LED diode kao i COB čipovi su opremljeni savremenim sočivima koji pomažu da se svetlosni snop koncentriše i tako dobiju najbolji rezultati. Najmanji i najpraktičniji panel iz superiorne Zeus serije opremljen je sa dve COB LED ćelije. COB čipovi su pokriveni optičkim sočivima i pozicionirani su na spoljnoj strani panela. Na panelu nalaze se i LED diode poslednje generacije, individualne snage 5W, opremljene optičkim sočivima 60°. Ovakvim rasporedom COB čipova i LED dioda a uz primenu savremenih sočiva dobija se najbolja iskorišćenost LED svetla koncentrisana na manjoj površini. Zeus paneli su napokon našli pravi recept za uspešno gajenje pod LED svetlima na manjim površinama. Savršen izbor svetlosnog spektra maksimalno koncentrisan na davanje prinosa izdvaja ove panele od drugih. Ugao spoljnog zakrivljenja takav je da Zeus panel daje savršenu četvorougaonu pokrivenost.

Zeus

Pokrivenost: Optimalna visina postavljanja je 30-60cm iznad biljaka. Pri toj visini panel pokriva površinu od 70x70cm

Potrošnja: Utrošak energije ovog panela je 230W. Pošto LED diode nikada ne rade u svojoj punoj snazi, tako ni COB čipovi ni 5W led diode ne rade punom snagom. Ovako se postiže znatno niže grejanje samih dioda i čipova i veća iskorišćenost kao i duži vek trajanja.

Hlađenje: Aluminijumski paneli absorbuju toplotu koja se tihim coolerima izvlači iz panela i sa gornje strane izbacuje.

Težina: 3 kg

Dimenzije panela: 182 x 334 x 100mm

Zeus