Sensizym 5L
Popularno

Sensizym 5L

Sensizym 5L
Broj artikla: 3404
Stanje: Isporuka u 24h
Cena:12,999 Din

Količina:  

Postavi Pitanje

Ime:
Email:


Pitanje: Note: HTML nije preveden!

BioBizz

Enzimi predstavljaju osnovne gradivne elemente opšteg razvoja biljaka. Iskusni uzgajivači širom sveta već su upoznati sa činjenicom da je Advanced Nutrients Sensizym najnapredniji proizvod na bazi enzima koji sadrži čak 80 enzima koji su 300% bioaktivniji od enzima konkurentskih proizvoda. Neposredno nakon dodavanja Sensizym-a, nutrijenti i ostali elementi u medijumu ili rezervoaru postaju odmah dostupni a i brže i efikasnje se rasprostanjuju. 

Sensizym je preporučljivo koristi u kombinaciji sa Piranom, Voodoo Juice-om ili Tarantulom jer znatno ubrzava razmnožavanje korisnih bakterija. Pomaže vašoj biljci da koristi vodu i hranljive elemente čak i u uslovima nedostatka zalivanja.(sušnim periodima).

Sensizym je jedini proizvod na tržištu koji inkorporira enzime celuloze ( enzime koji razlažu otpatke proteinske materije i pretvaraju je u bioaktivnu formu koju biljka može sa lakoćom usvojiti.  Samim tim znatno umanjuje šansu da dođe do pojave gljivičnih oboljenja (kao sto su pythium, phytophythoria itd), sprečava taloženje štetnih soli od ne iskorišćenog đubriva, što dalje znači da se medium u kome se gaji može bez brige ponovo koristiti i to bez upotrebe sredstava za ispiranje.

Takodje među proizvodima na bazi enzima, Sensizyme ima najduži vek trajanja, čak do 18 meseci.​

Sastav đubriva: 

SensiZym

Doziranje: 2mL na jedan litar vode od prve do šeste nedelje cvetanja.
 

Sensizyme

 

Preuzmite brošuru u pdf formatu!

 

 

 

Za brzo i lako rasprostranjivanje nutrijenata, stimulaciju korisnih bakterija i bolje prinose!

Pogledajte ostale Advanced Nutrients proizvode

Tarantula

Advanced Nutrients Raspored Gajenja