Tarantula Organic Powder 500g
Popularno

Tarantula Organic Powder 500g

Tarantula Organic Powder 500g
Broj artikla: 3457
Stanje: Isporuka u 24h
Cena:21,978 Din

Količina:  

Postavi Pitanje

Ime:
Email:


Pitanje: Note: HTML nije preveden!

Tarantula

Advanced Nutrients Tarantula predstavlja neverovatno otrkiće medju mikrobiološkim proizvodima za primenu kako u zemlji i supstratima tako i kod hidroponskog gajenja. Tarantula je ustvari bakterijska kombinacija 19 vrsta mikroorganizama, sa 1.4 milijardi kolonizujućih jedinica po gramu, a sadrži mikro organizme poput  Bacillus, Streptomycetes Actinomycetes, i Pseudomonas čije je delovanje veoma značajno u fazi rasta biljaka. Samim time Tarantula je ubedljivo na prvom mestu po koncentraciji mikroorganizama. 

Ova kombinacija raznovrsnih i veoma bogatih mikroorganizama formira simbiotsku vezu sa korenovim sistemom gajenih biljaka. Omogućava rast zdravih jakih biljaka i korenovog sistema što obezbeđuje biljkama da izdrže razne stresne situacije kao i da se odupru raznim vrstama oboljenja.

Tarantula je temeljno testirana i prilikom tih testova utvrđeno je da više nego pozitivno utiče kako na rast tako i na samo cvetanje biljaka. Daljim testovima utvrđeno je da u kombinaciji sa Piranom uvećava korenovu masu čak 25% više nego sto je to moguće sa samom Piranom. Svojim mikrobiološkim delovanjem Tarantula takođe oslobađa snažne citokinine koji omogućavaju biljci dalje razgranavanje i pojavu znatno više pupoljaka.

Sastav đubriva: 

Tarantula Beneficial Bacteria

Doziranje: Jedna supena kašika = 7g Tarantula organskog praha. Razmutiti 1g / 1L vode i koristiti tokom prve odnosno druge nedelje cvetne faze.
 

Tarantula

 

Preuzmite brošuru u pdf formatu!

 

 

 

Za vitalan razvoj korenovog sistema u vegetaciji, znatno više pupoljaka u cvetanju i ojačan imuni sistem!

Pogledajte ostale Advanced Nutrients proizvode

Tarantula

Advanced Nutrients Raspored Gajenja