Grow Box Komplet 400W - SUNMASTER
Popularno

Grow Box Komplet 400W - SUNMASTER

Grow Box Komplet 400W - SUNMASTER
Grow Box Komplet 400W - SUNMASTER Grow Box Komplet 400W - SUNMASTER Grow Box Komplet 400W - SUNMASTER Grow Box Komplet 400W - SUNMASTER Grow Box Komplet 400W - SUNMASTER Grow Box Komplet 400W - SUNMASTER
Broj artikla: 4444
Stanje: Isporuka u 24h
Cena:44,785 Din

Izaberite


* Carbon Filter:
Komplet Filter φ100 +5,999 Din

Količina:  

Postavi Pitanje

Ime:
Email:


Pitanje: Note: HTML nije preveden!

Komplet SunMaster Grow 400W je komplet vrhunskog kvaliteta renomiranog proizvođača SunMaster. Potpuno opremljen i spreman za upotrebu. SunMaster sadrži sve što Vam je potrebno da biste uspešno gajili biljke. Kupovinom ovog grow box kompleta od 400W ostvarujete ukupnu uštedu od 7650 dinara!

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja naše stručno i ljubazno osoblje je tu uvek da Vam pomogne!

Komplet sadrži sledeće proizvode:

Grow Box 80x80x160cm - Grow Box pogodan za gajenje 2-4 biljke. U sebi ima sve potrebne nosače za kačenje svetala i otvore za venitilaciju i kablove. Ceo Grow Box se može sklopiti za manje od 15 minuta, a dolazi zapakovan u braon kutiji veoma malih dimenzija! Ništa od alata nije potrebno za sklapanje! Ovo je modularni box koji može da se poveže u niz od više pojedinačnih.

Little Sun 150mm Air Cool Reflektor - Air Cool reflektor najnovije generacije. Ovo je najmanja verzija Smart Air Cool reflektora. Unutrašnjost ovog reflektora obložena je nemačkim aluminijumom koji poseduje moć refleksije i do 98%

Sijalica SunMaster Cool DeLuxe MH 400W -  MH (plava) sijalica je namenjena za prvi period uzgajanja, odnosno za vegetativnu fazu rasta i razvoja biljaka.

Sijalica SunMaster 400W Super HPS DeLuxe - HPS (crvena) sijalica je namenjena za period cvetanja biljaka.

SunMaster Magnetni Balast 400W - U kompletu se nalazi SunMaster magnetni balast od 400W. Ovaj balast karakteriše kompaktan dizajn i gotovo potpuna nečujnost.

Easy Roller nosači - Ovi nosači reflektora kače se na vrh Grow Box-a i vezuju za Little Sun reflektor. Uz pomoć ovih nosača veoma lako menjate visinu reflektora shodno porastu biljaka u Vašem Grow Box-u.

Ventilator Kanalni Ø150 Metalni - Ovaj kanalni ventilator se postavlja sa strane tako da hladi sijalicu, to jest da izbacuje topao vazduh, a ne da ga uvlači preko sebe. Topao vazduh se penje, dok hladan vazduh ostaje dole. Otvori na dnu Grow box-a omogućavaju da se hladan vazduh uvuče u Grow Box. Poseban ventilator za cirkulisanje vazduha u Grow Box-u može se dokupiti po potrebi.

Aluflex crevo Ø152 - Fleksibilno aluminijumsko crevo za ventilaciju služi za povezivanje ventilatora i Little Sun Reflektora

Grow Bag Saksija 10L - U GrowBox kompletu od 400W dobijate 4 saksije od 10L

Saksija za rasad 7cm - U SunMaster Grow Box kompletu dobijate 4 saksije od 7cm.

Mehanički Tajmer - Tajmer sa mehaničkim podešavanjem reguliše rad elektronskih delova kompleta, odnosno pali ih i gasi umesto Vas, oslobađajući Vas dodatnog posla. Mehanički tajmer radi na principu podešenog dvadesetčetvorošasovnog programa. Svaki žljeb na tajmeru predstavlja po jedan vremenski interval čija dužina je 15 minuta. Žljebovi se spuste na željenom vremenskom intervalu i tada pale tajmer. Na mestima gde su žljebovi spušteni tajmer će se aktivirati, a tamo gde su žljebovi podignuti tajmer će se isključiti.

Merač Temperature i Vlage 303 - Ovaj merač prikazuje temperaturu i vlažnost vazduha unutar Grow Box kompleta. Potrebno ga je postaviti u nivou biljaka tako da ne bude direktno izložen toploti koju stvara svetlo, odnosno vlagi supstrata. Ovaj merač beleži maksimalne i minimalne vrednosti u toku 24 časa i prikazuje ih jednostavnim pritiskom na dugme.

StekMedium 70L - Mešavina zemlje/perlita u odnosu 75% / 25% predstavlja najkvalitetniji supstrat za uzgoj različitih biljnih vrsta.

 

POKLON:

Uz ovaj Grow Box Komplet potpuno besplatno dobijate i set vrhunskih đubriva iz Advanced Nutrients programa i to:

Trokomponentna osnovna đubriva:

Advanced Nutrients Jungle Juice Grow 1L, Jungle Juice Micro 1LJungle Juice Bloom 1L.

Stimulator cvetanja:

Advanced Nutrients Big Bud 250mL

Ugljeni hidrati, amino-kiseline i organski šećeri sve zajedno u proizvodu:

Advanced Nutrients Carbo Load Liquid 250mL
 

 

POTROŠNJA: Ovaj komplet troši 400W (sijalica) + oko 80W (ostala oprema), što je 0.48kW/h ili 5,5 kW/h dnevno!

Pogledajte ostale proizvode iz sekcija GrowBox i GrowBox Kompleti