Grow Box Komplet 600W - SUNMASTER
Popularno

Grow Box Komplet 600W - SUNMASTER

Grow Box Komplet 600W - SUNMASTER
Grow Box Komplet 600W - SUNMASTER Grow Box Komplet 600W - SUNMASTER Grow Box Komplet 600W - SUNMASTER Grow Box Komplet 600W - SUNMASTER Grow Box Komplet 600W - SUNMASTER Grow Box Komplet 600W - SUNMASTER
Broj artikla: 6666
Stanje: Isporuka u 24h
Cena:52,914 Din

Izaberite


* Carbon Filter:
Komplet Filter φ100 +5,999 Din

Količina:  

Postavi Pitanje

Ime:
Email:


Pitanje: Note: HTML nije preveden!

Komplet SunMaster Grow 600W je komplet vrhunskog kvaliteta renomiranog proizvođača SunMaster. Potpuno opremljen i spreman za upotrebu. SunMaster sadrži sve što Vam je potrebno da biste uspešno gajili biljke. Kupovinom Grow Box Kompleta od 600W pravite ukupnu uštedu od 9249 dinara!

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja naše stručno i ljubazno osoblje je tu uvek da Vam pomogne!

Komplet sadrži sledeće proizvode:

Grow Box 100x100x200cm - Grow Box pogodan za gajenje 2-4 biljke. U sebi ima sve potrebne nosače za kačenje svetala i otvore za venitilaciju i kablove. Ceo Grow Box se može sklopiti za manje od 15 minuta, a dolazi zapakovan u braon kutiji veoma malih dimenzija! Ništa od alata nije potrebno za sklapanje! Ovo je modularni box koji može da se poveže u niz od više pojedinačnih.

Smart Air Cool S Reflektor - Air Cool reflektor najnovije generacije. Ovo je najprodavanija verzija Smart Air Cool reflektora. Unutrašnjost ovog reflektora obložena je nemačkim aluminijumom koji poseduje moć refleksije i do 98% povećavajući tako efekat reflektovanog svetla i obezbeđujući bolje osvetljenje vašim biljkama.

Sijalica SunMaster Cool DeLuxe MH 600WMH (plava) sijalica je namenjena za prvi period uzgajanja, odnosno za vegetativnu fazu rasta i razvoja biljaka.

Sijalica SunMaster 600W Super HPS DeLuxeHPS (crvena) sijalica je namenjena za period cvetanja biljaka.

SunMaster Magnetni Balast 600W - U kompletu se nalazi SunMaster magnetni balast od 600W. Ovaj balast karakteriše kompaktan dizajn i gotovo potpuna nečujnost.

Easy Roller nosači - Ovi nosači reflektora kače se na vrh Grow Box-a i vezuju za Little Sun reflektor. Uz pomoć ovih nosača veoma lako menjate visinu reflektora shodno porastu biljaka u Vašem Grow Box-u.

Ventilator Kanalni Ø150 Metalni - Ovaj kanalni ventilator se postavlja sa strane tako da hladi sijalicu, to jest da izbacuje topao vazduh, a ne da ga uvlači preko sebe. Topao vazduh se penje, dok hladan vazduh ostaje dole. Otvori na dnu Grow box-a omogućavaju da se hladan vazduh uvuče u Grow Box. Poseban ventilator za cirkulisanje vazduha u Grow Box-u može se dokupiti po potrebi.

Aluflex crevo Ø152 - Fleksibilno aluminijumsko crevo za ventilaciju služi za povezivanje ventilatora i Little Sun Reflektora

Grow Bag Saksija 15L - U GrowBox kompletu od 600W dobijate 6 saksija od 15L

Saksija za rasad 7cm - U SunMaster Grow Box kompletu dobijate 6 saksija od 7cm.

Mehanički Tajmer - Tajmer sa mehaničkim podešavanjem reguliše rad elektronskih delova kompleta, odnosno pali ih i gasi umesto Vas, oslobađajući Vas dodatnog posla. Mehanički tajmer radi na principu podešenog dvadesetčetvorošasovnog programa. Svaki žljeb na tajmeru predstavlja po jedan vremenski interval čija dužina je 15 minuta. Žljebovi se spuste na željenom vremenskom intervalu i tada pale tajmer. Na mestima gde su žljebovi spušteni tajmer će se aktivirati, a tamo gde su žljebovi podignuti tajmer će se isključiti.

Merač Temperature i Vlage 303 - Ovaj merač prikazuje temperaturu i vlažnost vazduha unutar Grow Box kompleta. Potrebno ga je postaviti u nivou biljaka tako da ne bude direktno izložen toploti koju stvara svetlo, odnosno vlagi supstrata. Ovaj merač beleži maksimalne i minimalne vrednosti u toku 24 časa i prikazuje ih jednostavnim pritiskom na dugme.

StekMedium 70L - Mešavina zemlje/perlita u odnosu 75% / 25% predstavlja najkvalitetniji supstrat za uzgoj različitih biljnih vrsta.

 

POKLON:

Uz ovaj Grow Box Komplet potpuno besplatno dobijate i set vrhunskih đubriva iz Advanced Nutrients programa i to:

Trokomponentna osnovna đubriva:

Advanced Nutrients Jungle Juice Grow 1L, Jungle Juice Micro 1LJungle Juice Bloom 1L.

Stimulator cvetanja:

Advanced Nutrients Big Bud 250mL

Ugljeni hidrati, amino-kiseline i organski šećeri sve zajedno u proizvodu:

Advanced Nutrients Carbo Load Liquid 250mL

Kombinacija 80 različitih vrsta enzima:

Advanced Nutrients Sensizym 250mL

Oplemenjivač cvetanja koji uvećava prinos:

Advanced Nutrients Overdrive 250mL

 

Ukoliko želite uz ovaj grow komplet možete dodatno kupiti i SunMaster DualSpectrum Grow+ PHOTONIC sijalicu duplog spektra od 600W

POTROŠNJA: Ovaj komplet troši 600W(sijalica) + oko 80W(ostala oprema), što je 0.68kW/h ili 8 kW/h dnevno!

Pogledajte ostale proizvode iz sekcija GrowBox i GrowBox Kompleti