Grow Box 60x60x120
Popularno

Grow Box 60x60x120

Grow Box 60x60x120
Grow Box 60x60x120 Grow Box 60x60x120 Grow Box 60x60x120
Broj artikla: 3511
Stanje: Isporuka u 24h
Cena:8,880 Din

Količina:  

Postavi Pitanje

Ime:
Email:


Pitanje: Note: HTML nije preveden!

Grow Box dimenzija 60 cm x 60 cm x 120 cm, idealan je za gajenje biljaka na malom prostoru. U ovaj box može komotno da stane između 2 i 4 biljke. Ovaj Grow Box predstavlja idealno rešenje za sve one koji imaju ograničen prostor za gajenje biljaka, kao i za one kojima je dovoljno ovoliko prostora za uzgajanje biljaka. 

Grow Box šator omogućava lako kontrolisanje dnevno noćnih uslova, jer ne dozvoljava ikakvom svetlu spolja da ulazi unutar box-a, a takođe ne dozvoljava nikakvom svetlu da izlazi iz grow boxa. Reflektujuća površina unutrašnjosti boxa iskorišćava maksimum svetla za najbolje uslove uzgajanja biljaka. Uz pomoć Grow Box-a takođe je olakšana i kotrola temperature i vlažnosti, zato što je potrebno kontrolisati samo zapreminu box-a. 

Insekte, mirise, CO2 i ostalo daleko je lakše kontrolisati u Grow Box-u. Spoljna strana Grow Box šatora izrađena je od čvrstog, izdržljivog crnog materijala, dok je unutrašnjost obložena mylar folijom koja reflektuje i do 98% svetlosti. 

Grow Box sadrži konstrukciju od metala koja se vrlo lako sklapa. Na gornjem delu (krovu) poseduje tri šipke na koje se lako može motirati reflektor i filter, ukoliko Vam je potreban. Vrlo lako se otvara i zatvara i poseduje tri prozora sa mrežicom za provetravanje. Svaki od Grow Box šatora poseduje duplo dno, tako da ga je moguće postaviti na svaku podlogu bez bojazni od izlivanja vode, supstrata,... Ovaj box pogodan je i za kloniranje i ožiljavanje reznica. Pogoduje i za sisteme osvetljenja T5 i fluorescentna svetla.

Sklapa se za vrlo kratko vreme, a dolazi zapakovan u braon kutiji malih dimenzija. Za sklapanje Grow Box-a nije vam potreban nikakav alat.

Pogledajte ostale proizvode iz sekcija GrowBox i GrowBox Kompleti

Tehničke Karakteristike
Dimenzije (V x Š x D) 60cm x 60cm x 120cm