Cool-Tube BatWing 150x600
Popularno

Cool-Tube BatWing 150x600

Cool-Tube BatWing 150x600
Broj artikla: 3496
Stanje: Isporuka u 24h
Cena:5,985 Din

Količina:  

Postavi Pitanje

Ime:
Email:


Pitanje: Note: HTML nije preveden!

BatWing je poslednja serija rashladnih cevi (Cool-Tube) koju karektrerišu podesiva krilca, staklo debljine 3mm koje poseduje posebnu otpornost na visoke temperature kao i Premium crveni lepak takodje znatno otporniji na visoke temperature naspram providnog lepka koji se koristi kod standarnih rashladnih cevi.

Cool-Tube je napravljen od Pyrex(R) staklenih cevi i metalne konstrukcije od nerđajućeg čelika. Funkcija Cool-Tube-a je u kontrolisanju temperature u prostoriji za gajenje.

Način funkcionisanja je sledeći: MH sijalice (nešto manje HPS) dostižu visoke radne tempetrature, što može prouzrokovati oštećenja na biljkama u vidu opekotina na listovima. Uloga Cool-Tube-a je u tome što ubacuje hladan vazduh u prostoriju za gajenje, a ujedno izbacuje zagrejan vazduh. Postavlja se cevni ventilator (koji ne mora biti istog prečnika kao Cool-Tube dok god se koriste reduceri) na jedan kraj Cool-Tube kako bi duvao hladan vazduh i hladio sijalicu. Ovakvom metodom topao vazduh nikada ne dolazi blizu biljaka već samo prolazi kroz staklenu cev.

Prednost Cool-Tube je u korišćenju CO2. Ukoliko ubacujete COu Vašu prostoriju za gajenje, Cool-Tube neće izbacivati isti, koji je biljkama preko potreban.

Ovaj Cool-Tube ima jedan unutrašnji reflektor, kao i krilca (spoljašnje reflektore) što sve  zajedno u kombinaciji utiče na ravnomerno rasprostiranje svetlosti.

Cool-Tube ima ugrađene kukice za veoma jednostavno kačenje, a može da se koristi horizontalno ili čak vertikalno.
Na sebi ima E40 grlo i prihvata sve HPS i MH sijalice.

Priključak na kablu je standardni internacionalni koji imaju sve naše prigušnice.

Kupovinom Cool-Tube-a omogućavate Vašim biljkama da rastu i razvijaju se u sredini koja je optimalna za to!