Grow Box Komplet 1000W - CLASSIC
Popularno

Grow Box Komplet 1000W - CLASSIC

Grow Box Komplet 1000W - CLASSIC
Grow Box Komplet 1000W - CLASSIC Grow Box Komplet 1000W - CLASSIC Grow Box Komplet 1000W - CLASSIC Grow Box Komplet 1000W - CLASSIC Grow Box Komplet 1000W - CLASSIC
Broj artikla: 1708
Stanje: Isporuka u 24h
Cena:59,463 Din

Izaberite


Carbon Filter:
Komplet Filter φ100 +5,999 Din

Količina:  

Postavi Pitanje

Ime:
Email:


Pitanje: Note: HTML nije preveden!

Kompletno opremljen Grow Box (120x120x200cm) sa uputstvom za sklapanje i korišćenje! U kompletu se nalazi sve što je neophodno za uspešno gajenje biljaka. Kupovinom Grow Box Kompleta 1000W pravite ukupnu uštedu od 10977 dinara!

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja naše stručno i ljubazno osoblje je tu uvek da Vam pomogne!

Komplet sadrži sledeće proizvode:

GrowBox dimenzija 120x120x200cm Grow Box pogodan za gajenje 6-9 biljaka. U sebi ima sve potrebne nosače za kačenje svetala i otvore za venitilaciju i kablove. Ceo Grow Box se može sklopiti za manje od 15 minuta, a dolazi zapakovan u braon kutiji veoma malih dimenzija! Ništa od alata nije potrebno za sklapanje! Ovo je modularni box koji može da se poveže u niz od više pojedinačnih.

Cool Tube 150x600Reflektor sa vazdušnim hlađenjem sa aluminijumskim krilima za veću refleksiju. Održava temperaturu u box-u. Kabl se direktno povezuje sa balastom i set osvetljenja je spreman za korišćenje.

Sijalica SuperGrow 1000W MH - MH (plava) sijalica je namenjena za prvi period uzgajanja, odnosno za vegetativnu fazu rasta i razvoja biljaka.

Sijalica SuperBloom 1000W HPSHPS (crvena) sijalica je namenjena za period cvetanja biljaka.

Magnetni Balast 1000WU kompletu se nalazi povezan balast od 1000W. Reflektor i balast poseduju kompatibilne priključke i lako se povezuju. Na izvor napajanja električnom energijom priključuju se tek nakon međusobnog povezivanja.

Easy Roller nosači - Ovi nosači reflektora kače se na vrh Grow Box-a i vezuju za CoolTube reflektor. Uz pomoć ovih nosača veoma lako menjate visinu reflektora shodno porastu biljaka u Vašem Grow Box-u.

Ventilator Metalni Kanalni Ø150 - Ovaj kanalni ventilator se postavlja sa strane tako da hladi sijalicu, to jest da izbacuje topao vazduh, a ne da ga uvlači preko sebe. Topao vazduh se penje, dok hladan vazduh ostaje dole. Otvori na dnu Grow box-a omogućavaju da se hladan vazduh uvuče u Grow Box. Poseban ventilator za cirkulisanje vazduha u Grow Box-u može se dokupiti po potrebi.

Aluflex Crevo Ø152mm 2m  - Fleksibilno aluminijumsko crevo za ventilaciju služi za povezivanje Ventilatora i Cool Tube BatWing reflektora.

GrowBag Saksija 15L - U Grow Box kompletu od 1000W dobijate 9 PVC saksija od 15 litara.

Saksija za Rasad 7cm -  9 Saksija za rasad dimenzija 7x7cm takođe se dobijaju uz ovaj Grow Box komplet.

Mehanički tajmer - Tajmer sa mehaničkim podešavanjem reguliše rad elektronskih delova kompleta, odnosno pali ih i gasi umesto Vas, oslobađajući Vas dodatnog posla. Mehanički tajmer radi na principu podešenog dvadesetčetvorošasovnog programa. Svaki žljeb na tajmeru predstavlja po jedan vremenski interval čija dužina je 15 minuta. Žljebovi se spuste na željenom vremenskom intervalu i tada pale tajmer. Na mestima gde su žljebovi spušteni tajmer će se aktivirati, a tamo gde su žljebovi podignuti tajmer će se isključiti.

Merač Temperature i Vlage 303 - Ovaj merač prikazuje temperaturu i vlažnost vazduha unutar Grow Box kompleta. Potrebno ga je postaviti u nivou biljaka tako da ne bude direktno izložen toploti koju stvara svetlo, odnosno vlagi supstrata. Ovaj merač beleži maksimalne i minimalne vrednosti u toku 24 časa i prikazuje ih jednostavnim pritiskom na dugme.

StekMedium 70L - Mešavina zemlje/perlita u odnosu 75% / 25% predstavlja najkvalitetniji supstrat za uzgoj različitih biljnih vrsta. U Grow Box kompletu dolazi dva džaka odnosno 140 litara StekMedium supstrata.

 

POKLON:

Uz ovaj Grow Box Komplet potpuno besplatno dobijate i set vrhunskih đubriva iz Advanced Nutrients programa i to:

Trokomponentna osnovna đubriva:

Stimulator cvetanja:

Advanced Nutrients Big Bud 250mL

Ugljeni hidrati, amino-kiseline i organski šećeri sve zajedno u proizvodu:

Advanced Nutrients Carbo Load Liquid 250mL

Svetski najpoznatiji organski stimulator korena i rasta:

Advanced Nutrients Piranha 250mL 

Oplemenjivač cvetanja koji uvećava prinos:

Advanced Nutrients Overdrive 250mL

 

POTROŠNJA: Ovaj komplet troši 1000W (sijalica) + oko 100W (ostala oprema), što je 1,1 kW/h ili 13 kW/h dnevno!

Pogledajte ostale proizvode iz sekcija GrowBox i GrowBox Kompleti