Grow Box Komplet 600W - CLASSIC
Popularno

Grow Box Komplet 600W - CLASSIC

Grow Box Komplet 600W - CLASSIC
Grow Box Komplet 600W - CLASSIC Grow Box Komplet 600W - CLASSIC Grow Box Komplet 600W - CLASSIC Grow Box Komplet 600W - CLASSIC Grow Box Komplet 600W - CLASSIC
Broj artikla: 1713
Stanje: Isporuka u 24h
Cena:44,529 Din

Izaberite


Carbon Filter:
Komplet Filter φ100 +5,999 Din

Količina:  

Postavi Pitanje

Ime:
Email:


Pitanje: Note: HTML nije preveden!

Kompletno opremljen Grow Box (100x100x200cm) sa uputstvom za sklapanje i korišćenje! U kompletu se nalazi sve što je neophodno za uspešno gajenje Vaših biljaka. Kupovinom Grow Box Kompleta od 600W pravite ukupnu uštedu od 8673 dinara!

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja naše stručno i ljubazno osoblje je tu uvek da Vam pomogne!

Komplet sadrži sledeće proizvode:

Grow Box 100x100x200cm - Grow Box pogodan za gajenje 4-6 biljaka. U sebi ima sve potrebne nosače za kačenje svetala i otvore za venitilaciju i kablove. Ceo Grow Box se može sklopiti za manje od 15 minuta, a dolazi zapakovan u braon kutiji veoma malih dimenzija! Ništa od alata nije potrebno za sklapanje! Ovo je modularni box koji može da se poveže u niz od više pojedinačnih.

Cool Tube BatWing 150x400 Reflektor sa vazdušnim hlađenjem sa produženim aluminijumskim krilima i većom refleksijom od standardnih Cool Tube reflektora. Održava temperaturu u Grow Box-u. Kabl se direktno povezuje sa balastom i set osvetljenja je spreman za korišćenje.

Sijalica SuperGrow 600W MH MH (plava) sijalica je namenjena za prvi period uzgajanja, odnosno za vegetativnu fazu rasta i razvoja biljaka.

Sijalica SuperBloom 600W HPS HPS (crvena) sijalica je namenjena za period cvetanja biljaka.

Magnetni Balast 600W - U kompletu se nalazi povezan balast od 600W. Reflektor i balast poseduju kompatibilne priključke i lako se povezuju. Na izvor napajanja električnom energijom priključuju se tek nakon međusobnog povezivanja.

Easy Roller nosači - Ovi nosači reflektora kače se na vrh Grow Box-a i vezuju za CoolTube reflektor. Uz pomoć ovih nosača veoma lako menjate visinu reflektora shodno porastu biljaka u Vašem Grow Box-u.

Ventilator Metalni Kanalni Ø150 - Ovaj kanalni ventilator se postavlja sa strane tako da hladi sijalicu, to jest da izbacuje topao vazduh, a ne da ga uvlači preko sebe. Topao vazduh se penje, dok hladan vazduh ostaje dole. Otvori na dnu Grow box-a omogućavaju da se hladan vazduh uvuče u Grow Box. Poseban ventilator za cirkulisanje vazduha u Grow Box-u može se dokupiti po potrebi.

Aluflex Crevo Ø152mm - Fleksibilno aluminijumsko crevo za ventilaciju služi za povezivanje Ventilatora i Cool Tube BatWing reflektora.

GrowBag Saksija 15L - U Grow Box kompletu od 600W dobijate 6 PVC saksija od 15 litara.

Saksija za Rasad 7cm -  6 Saksija za rasad dimenzija 7x7cm takođe se dobijaju uz ovaj Grow Box komplet.

Mehanički tajmer - Tajmer sa mehaničkim podešavanjem reguliše rad elektronskih delova kompleta, odnosno pali ih i gasi umesto Vas, oslobađajući Vas dodatnog posla. Mehanički tajmer radi na principu podešenog dvadesetčetvorošasovnog programa. Svaki žljeb na tajmeru predstavlja po jedan vremenski interval čija dužina je 15 minuta. Žljebovi se spuste na željenom vremenskom intervalu i tada pale tajmer. Na mestima gde su žljebovi spušteni tajmer će se aktivirati, a tamo gde su žljebovi podignuti tajmer će se isključiti.

Merač Temperature i Vlage 303 - Ovaj merač prikazuje temperaturu i vlažnost vazduha unutar Grow Box kompleta. Potrebno ga je postaviti u nivou biljaka tako da ne bude direktno izložen toploti koju stvara svetlo, odnosno vlagi supstrata. Ovaj merač beleži maksimalne i minimalne vrednosti u toku 24 časa i prikazuje ih jednostavnim pritiskom na dugme.

StekMedium 70L - Mešavina zemlje/perlita u odnosu 75% / 25% predstavlja najkvalitetniji supstrat za uzgoj različitih biljnih vrsta.
 

POKLON:

Uz ovaj Grow Box Komplet potpuno besplatno dobijate i set vrhunskih đubriva iz Advanced Nutrients programa i to:

Trokomponentna osnovna đubriva:

Advanced Nutrients Jungle Juice Grow 1L, Jungle Juice Micro 1LJungle Juice Bloom 1L.

Stimulator cvetanja:

Advanced Nutrients Bud Blood 250mL

Ugljeni hidrati, amino-kiseline i organski šećeri sve zajedno u proizvodu:

Advanced Nutrients Carbo Load Liquid 250mL

Kombinacija 80 različitih vrsta enzima:

Advanced Nutrients Sensizym 250mL

 

POTROŠNJA: Ovaj komplet troši 600W (sijalica) + oko 70W (ostala oprema), što je 0,67 kW/h ili 8 kW/h dnevno!

Pogledajte ostale proizvode iz sekcija GrowBox i GrowBox Kompleti