Grow Box 80x80x160
Popularno

Grow Box 80x80x160

Grow Box 80x80x160
Grow Box 80x80x160 Grow Box 80x80x160 Grow Box 80x80x160
Broj artikla: 3513
Stanje: Isporuka u 24h
Cena:12,960 Din

Količina:  

Postavi Pitanje

Ime:
Email:


Pitanje: Note: HTML nije preveden!

Grow Box dimenzija 80x80 i visine 160cm, veoma je pogodan za gajenje biljaka na malom prostoru. U njega može da stane 3 do 4 biljke. Ovaj Grow Box predstavlja idealno rešenje za uzgajivače kojima manjka prostora za gajenje, kao i onim proizvođačima kojima nije potrebna velika površina za biljke.

GrowBox-ovi vam omogućuju da sa lakoćom kontrolišete dan i noć, jer oni ne propuštaju spoljašnje svetlo unutar GrowBox-a niti svetlo iz GrowBox-a može da izađe izvan.

Uz pomoć GrowBox-a kontrola temperature i vlažnosti vazduha je takođe olakšana, jer je prostor na kome ona treba da se kontroliše znatno manji.

Sve ostalo je takođe mnogo lakše kontrolisati, npr. mirisi, insekti, CO2, u ovoj sobnoj verziji staklene bašte.

Spoljašnost ovog Grow Boxa izražena je od unapređenog materijala koji ne propušta svetlost ni spolja ni iznutra, dok je unutrašnjost obložena MYLAR folijom koja reflektuje i do 98% svetlosti. Unutrašnjost je takođe i vodootporna, tako da možete orošavati vaše biljke bez bojazni da će se nešto desiti vašem GrowBox-u.

Grow Box dolazi u kutiji malih dimenzija, sa uputstvom za sklapanje, koje je vrlo jednostavno, te ga možete sklopiti za svega nekoliko minuta. Konstrukcija Grow Box-a je od metala i lako se sklapa. Na krovu ima i specijalne šipke koje vam omogućuju sa lakoćom da okačite svetla i filtere (po potrebi).

GrowBox ima još jednu neprevaziđenu pogodnost a to je duplo dno, koje vam omogućava da GrowBox bez razmišljanja stavite na bilo kakvu podlogu i da ste bez brige u slučaju da Vam se izlije voda.

GrowBox ove veličine je savršen za sisteme od 250W i 400W, a takodje je veoma pogodan za kloniranja, ožiljavanja reznicama i generativno razmnožavanje.
Ovaj GrowBox je takođe pogodan i za sisteme od 200W,T5 i Fluorescentna svetla.

Uz ovaj GrowBox su vam takođe potrebna svetla za gajenje, i ostala prateća oprema.

Pogledajte ostale proizvode iz sekcija GrowBox i GrowBox Kompleti