Tajmeri i Regulatori

Prikaz: Lista / Tabela
Prikaži:
Poređaj po:
Tajmer - Digitalni
Tajmer - Digitalni pomaže kod podešavanja svetala i pali ih i gasi umesto vas, lišavajući vas veoma neugodnog posla. Digitalni tajmer radi na nedeljnom režimu i pomoću njega možete za svaki dan u nedelji posebno podesiti paljenje i gašenje i to tačno u minutu. Ovim tajmerom jednostavno možete namestiti svetla da rade po potrebi. Mogu rad..
999 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Tajmer - Mehanički
Tajmer - Mehanički se koristi kod podešavanja svetala, tj. paljenja i gašenja istih umesto vas. Mehanički tajmer primenjuje jedan režim od 24 sata. Ima žljebove koji pojedinačno predstavljaju segment od 15 minuta. Pritiskom žljeba nadole aktivira se paljenje tajmera u tom vremenskom periodu. Potrebno je spustiti sve žljebove u vremenskim pe..
648 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Tajmer za Navodnjavanje AT-S
Tajmer za Navodnjavanje AT-S je uređaj pomoću koga veoma lako možete automatizovati Vaš sistem za navodnjavanje. U njemu su instalirane automatske slavine koje se po Vašoj potrebi otvaraju i zatvaraju. Tajmer radi na baterije (1x9V). Pre povezivanja Tajmera na sistem za navodnjavanje potrebno je staviti bateriju. Jedna baterija obezbeđuje rad Tajme..
5,580 Din

Stanje: Stiže uskoro!
Tajmer za vodu - Wassertech
Tajmer za vodu (Wassertech) - namenjen je za upotrebu na otvorenom polju, i koristi se u manjim baštenskim sistemima za navodnjavanje (bilo da je reč o kap po kap sistemima, ili sistemima manjih rasprskivača). Tajmer će omogućiti zalivanje Vašeg vrta u onim intervalima koje mu Vi zadate. Možete namestiti Vaš tajmer da pusti zalivanje u..
4,680 Din

Stanje: Stiže uskoro!
Regulator Temperature Elitech STC-1000
Eltech STC-1000 regulator temperature je pogodan uređaj za sve vrste rezervoara, inkubatora, hladnjača, akvariujma, terarijuma i uopšte svih prostorija ili sredina gde je potrebno regulisati odnosno održavati temperaturu uz pomoć automaskog smenjivanja grejanja i hlađenja.  Nakon što povežete sondu/senzor, ..
4,998 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Potenciometar Za Ventilatore
Potenciometar za ventilatore predstavlja regulator brzine obrtaja ventilatora. Njegova upotreba je veoma jednostavna. Ventilator se uključi u potenciometar, a potenciometar se uključi u struju. U poziciji "I - FULL" ventilator radi na punom broju obrtaja. Kada se prebaci na "II - VAR" potenciometar je aktivan i tada se može smanjivati i poveća..
2,997 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Regulator Temperature (CornWall)
Regulator Temperature (CornWall) omogućava kontrolu grejanja ili hlađenja, po potrebi. Uređaj se može podesiti da podigne ili spusti temperaturu u prostoriji u kojoj se nalazi, do one koja mu je zadata. Uputstvo za korišćenje: Pritisnite dugme Power Button da bi namestili vrednost temperature. Hlađenje (Kada je na displej..
5,265 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Regulator / Potenciometar
Pri korišćenju regulatora napona trebalo bi najpre uključiti regulator u struju, a potom uključiti osvetljenje ili ventilator u sam regulator. Okretanjem točkića reguliše se napon. Najčešća upotreba je kod regulacije protoka ventilatora i turbina. Voltaža : 230V Snaga : do 280W Frekvencija : 50Hz   ..
999 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Smart Valve Ventil
Smart Valve Ventil je proizvod čija primena u mnogome olakšava i optimizuje zalivanje Vaših biljaka. Način delovanja i korišćenja Smart Valve Ventila: Ventil se stavi u posudu u kojoj se nalaze saksije sa biljkama. Preko creva se poveže sa izvorom vode za navodnjavanje (rezervoar, ili sl.). Voda iz rezervoara će puniti posudu sa saksijama sve..
2,310 Din 1,524 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Tajmer za Navodnjavanje Dual Digital
Digitalni tajmer za navodnjavanje Dual Digital sa dva izlaza. Izrađena je od tvrde plastike koja je testirana na spoljne uticaje pri čemu je pokazala izuzetnu izdržljivost. Generalne karakteristike tajmera: 1. Kontroler za dva izlaza; 2. Koristi napajanje od dve alkalne AA baterije od 1,5V;  3. Na tajmeru su ulazi i izlazi..
8,790 Din

Stanje: Nema Trenutno
Tajmer za navodnjavanje Dual SET
Tajmer za navodnjavanje Dual SET je uređaj pomoću koga veoma lako možete automatizovati Vaš sistem za navodnjavanje. U njemu su instalirane automatske slavine koje se po Vašoj potrebi otvaraju i zatvaraju. Tajmer radi na baterije (1.5V). Pre povezivanja Tajmera na sistem za navodnjavanje potrebno je staviti bateriju. Jedna baterija obezbeđuje rad T..
6,870 Din

Stanje: Nema Trenutno