Mreža za Biljke

Prikaz: Lista / Tabela
Prikaži:
Poređaj po:
Mreža za biljke 10x10cm - 1m
Mreža za biljke 10x10cm - 1m je mreža sa kvadratima dimenzija 10×10cm i širine 120cm. Ova mreža se koristi da bi se biljke na nju pridržale i pomaže im prilikom rasta i plodonošenja. Mreža je jedna od najjeftinijih metoda dobijanja većih plodova. Biljke koje se savijaju pod težinom plodova poželjno je vertikalno ili horizontalno potpo..
50 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Makazice
Makazice za pinciranje i orezivanje biljaka izrađene od nerđajućeg čelika, jako oštre i jednostavne za korišćenje. Dimenzije: 105 x 20mm     ..
288 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Mreža za sušenje
Mreža za sušenje je praktičan proizvod koji se koristi za sušenje biljaka. Ram je napravljen od kvalitetne plastike, dok je mreža napravljena od sitno rupičaste tkanine, koja omogućava stalno provetravanje biljaka. Ovim se sprečava buđanje i truljenje biljaka. Veoma je pogodna jer se platforme stavljaju jedna na drugu i time se štedi pro..
720 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Žica Za Biljke (50m)
Kvalitetna žica za vezivanje biljaka i rasada. Žica je presvučena plastikom zelene boje i namotana je na nosač od čvrste plastike. Dužina žice je 50 metara. Nosač na jednoj strani ima sekač za žicu, a sa druge strane rupu na koju može da se okači. Živa za biljke koristi se pri proizvodnji kvalitetnog rasada, pogotovo za povrtarske kulture. ..
294 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Yo-Yo nosač grana
Yo-Yo nosač grana se koristi kada grane biljke zbog težine plodova postanu teške i postoji verovatnoća da će se polomiti. Ovaj nosač se jednim krajem kači iznad biljke privezujući se za kukicu koju ima, dok se drugi deo koji nosi biljku se izvlači na dužinu od oko 1m. Krajnje praktičan i funkcionalan proizvod koji ima široku primenu u ga..
99 Din

Stanje: Isporuka u 24h