Outlet

Prikaz: Lista / Tabela
Prikaži:
Poređaj po:
Cool-Tube 120x500 - 50% Popust
Cool-Tube je napravljen od Pyrex(R) staklenih cevi i metalne konstrukcije od nerđajućeg čelika. Funkcija Cool-Tube-a je u kontrolisanju temperature u prostoriji za gajenje. Način funkcionisanja je sledeći: MH sijalice (nešto manje HPS) dostižu visoke radne tempetrature, što može prouzrokovati oštećenja na biljkama u vidu opekotina na listovima. ..
2,250 Din

Stanje: Nema Trenutno
pH Perfect Bloom 5L - 30% Popust
Napomena: Artikle iz kategorije OUTLET ne šaljemo kurirskim službama, već se može preuzeti isključivo u našoj radnji. pH Perfect Grow Micro Bloom je osnovno tečno đubrivo vrhunskog kvaliteta koje samo balansira nivo pH vrednosti! Već niz godina se nalazi na tržištu poznat kao prvi proizvod iz pH Perfect serije Uz minimalan učinak d..
4,200 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Reflektor Beli 30% Popust
Reflektor Beli  je standardni devetougaoni reflektor koji koriste uzgajivači širom sveta. Napravljen je od specijalnog visoko-reflektujućeg aluminijuma sa posebnim uglovima za pravilno rasipanje svetlosti. Reflektor Beli je najefikasniji kada se koristi za MH/HPS sijalice. Generalno, Beli Reflektor..
1,810 Din

Stanje: Isporuka u 24h
pH Perfect Micro 5L - 30% popust
Napomena: Artikle iz kategorije OUTLET ne šaljemo kurirskim službama, već se može preuzeti isključivo u našoj radnji. Boca je oštećena prilikom transporta i neznatan deo sadržaja je iscurio iz nje.     pH Perfect Grow Micro Bloom je osnovno tečno đubrivo vrhunskog kvaliteta koje samo balansira nivo pH vre..
5,399 Din

Stanje: Isporuka u 24h