Ostali Merači

Prikaz: Lista / Tabela
Prikaži:
Poređaj po:
CO2 Merač Vazduha Green Day
GREEN DAY DESKTOP CO2 MONITOR se koristi za merenje CO2 koncentracije, temperature, vlažnosti, tačke rose.  Predstavlja idealni merač za praćenje kvaliteta vazduha u zatvorenom prostoru (IAQ – Indoor Air Quality) i za verifikaciju HVAC sistemskih performansa. Loš kvalitet vazduha u kućama se smatra nezdravom je prouzrukuje ..
36,999 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Mi 306 Merač i Data Loger za EC/TDS/NaCl/Temp.
Milwaukee Mi 306 predstavlja prenosivi Merač i Data Logger za EC, TDS, NaCl i Temperaturu. Najveća prednost ovog merača je opcija za automatsko određivanje opsega pri kojoj uređaj sam određuje opseg i prikazuje najvišu moguću rezoluciju. Opcijom HOLD na displeju je moguće automatski prikazati izmerenu vrednost nakon njene stabilizacije. Uređaj..
69,996 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Mi 415 - Turbidimetar Milwaukee
Milwaukee MI415 - Turbidimetar predstavlja merni instrument kojim se vrši merenje nivoa mutnoće kod različitih vrsta tečnosti. Mutnoća se odnosi na koncentraciju nerastvorenih i suspendovanih čestica u tečnostima, i predstavlja meru prozirnosti uzorka. Kod prenosnih objekata za vodu, mutnoća predstavlja dobar indikator..
95,220 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Kalibrator za voće (35-90mm)
Ručni kalibrator za voće predstavlja nezaobilazni analogni merni instrument u procesu ubiranja, sortiranja i skladištenja voća. Cena proizvedenog voćnog ploda na tržištu direktno zavisi od klase zrelog ploda pa je kalibrator za voće u celokupnom procesu od polja do krajnjeg kupca neizostavan merač.  U našoj ponudi postoje dva različita..
240 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Kalibrator za voće (60-100mm)
Ručni kalibrator za voće predstavlja nezaobilazni analogni merni instrument u procesu ubiranja, sortiranja i skladištenja voća. Cena proizvedenog voćnog ploda na tržištu direktno zavisi od klase zrelog ploda pa je kalibrator za voće u celokupnom procesu od polja do krajnjeg kupca neizostavan merač.  U našoj ponudi postoje dva različita..
240 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Lupa Džepna 45X
Mini džepni mikroskop, sa ugrađenom LED diodom uveličava do 45X. Mikroskop je veoma malih dimenzija i jednostavno se koristi. Ima LED diodu, kojom osvetljavate uveličavajuću površinu.   ..
678 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Mi 455 - Merač Ukupnog i Slobodnog SO2 u Vinu Milwaukee
Mi 455 je jednostavan mikroprocesorski uređaj za titraciju kojom se određuje slobodan i ukupni sumpor-dioksid u procesu pravljenja vina. Ovaj vispokoprofesionalni titracioni uređaj će vam dati tačna očitavanja u rasponu od 0-400 ppm. Instrument dolazi sa reprogramiranom analitčkom metodom za određivanje slobodnog i ukupnog sumpor-dioksida u uz..
103,560 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Mi 456 - Merač Ukupne Titrativne Kiselosti u Vinu Milwaukee
Mi 456 Merač Ukupne Titrativne Kiselosti u Vinu - Milwaukee je jednostavan mikroprocesorski uređaj za mini titraciju kojom se određuje titrativna ukupna kiselost u procesu pravljenja vina. Uređaj direktno očitava vrednosti u g/L vinske kiseline u rasponu od 0,0 – 25,0 g/L. Instrument funkcioniše po reprogramiranoj analitčkoj metod..
103,560 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Penetrometar za Voće GY-3
Kod penetrometara za voće iz serije GY postoje četiri modela: GY-1, GY-2, GY-3 i GY-4. Sva četiri modela su namenjena za ispitivanje tvrdoće različitih vrsta voća. Koji model će se koristiti za navedeno ispitivanje zavisi od tvrdoće ploda koja karakteriše određenu voćnu vrstu. GY-3 penetrometar se koristi za određivanje tvrdoće plodova ko..
14,700 Din

Stanje: Isporuka u 24h
CO2 Merač Vazduha
Co2 Merač Vazduha se koristi za merenje CO2 koncentracije, temperature, vlažnosti, tačke rose. Kako se koristi CO2 Merač: Merač se pali i gasi na dugme ON/OFF. ͦC /  ̊F dugme (strelica za gore) služe da podesite veće parametre, i da izaberete celzijuse ili farenhajte. ALM (strelica za levo) dugme služi da u glavnom meniju podesite ..
27,375 Din

Stanje: Isporuka u 2-3 nedelje
Komplet za merenje CO₂
Komplet za merenje CO2 sastoji se od 100cm3 šprica i dve CO2 test tube. Testiranje se vrši vrlo jednostavno, tako što se špricem uzme uzorak vazduha koji testirate, 100cm3. Staklena test tuba se odlomi na krajevima, konektorom poveže na špric, i polaku u roku od 60 sekundi istisnite vazduh iz šprica. Test tuba će u zavisnosti od nivoa CO2..
2,160 Din 1,500 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Digitalni Lux Metar
Digitalni Lux Metar je digitalni merač za merenje osvetljenosti prostorije. Mali, lagan i lak za transport i upotrebu. Vrlo ga je lako koristiti. Njegov ergonomski dizajn i čvrstoća osiguravaju niz godina korišćenja ukoliko se upotrebljava adekvatno. Koristi 4 x 1,5V AAA baterije. Uz lux metar se dobija i torbica specijalno dizajnirana za čuva..
6,240 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Merač LuxMetar Sunche HS1010
Merač LuxMetar Sunche HS1010 predstavlja najnapredniju varijantu merača svetlosti kompanije Sunche. Odlikuje ga lakoća pri upotrebi, praktičan dizajn i mala težina, pa ovaj lux metar vrlo lako može da stane u džep i da se nosi svuda gde je potrebno. Ovim meračem veoma brzo i jednostavno meri se količina svetlosti u LUX ili Fc jedinicama. Ima tri st..
3,999 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Mikroskop Džepni - do 60X
Mali džepni mikroskop, sa ugrađenim LED diodama uveličava do 60X. Mikroskop je veoma malih dimenzija i jednostavno se koristi. Ima tri LED diode, dve bele i jednu ljubičastu, koje se pojedinačno uključuju, kao i navoj za izoštravanje slike. Okretanjem točkića vrši se izoštravanje slike posmatranog objekta (predmeta). Za vreme posmatranja  ..
792 Din

Stanje: Stiže uskoro!
Digitalni Kantar LS-1 40kg/10g
Digitalni kantar LS 1 predstavlja ručni kantar za merenje težine. Idealan je za merenje prtljaga, ručnih torbi, različitih vrsta pakovanja, voća, povrća i sl. Može da meri do 40 kilograma težine, na 10 grama tačnosti. Ovaj merač napravljen je od čvrste plastike dok je mehanizam merača izrađen od čelika. Ručka merača ima ojačanje koje je projektovan..
2,820 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Mikroskop + stalak - do 100X
Mikroskop + stalak - do 100X je mikroskop sa postoljem. Uveličava od 60X do 100X. Ima ugrađenu malu sijalicu koja se uključuje na dugme. Mikroskop je malih dimenzija i može sa lakoćom da se nosi i koristi po potrebi. Postolje ima držače za staklo, a ujedno može i da se odvoji od mikroskopa i koristi bez postolja. Postoji podešavanj..
1,470 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Merač Vlažnosti MC-7806
Merač Vlažnosti MC–7806 je napredna verzija digitalnog merača koja ima mogućnost vrhunskog kvaliteta meranja 2 u 1, odnosno da detektuje sadržaj vlažnosti datog materijala i temperaturu vazduha tj. okoline. Uređaj precizno meri vlažnost materijala od drveta i žetvenih ostataka. Mikroprocesor koji je ugrađen u uređaj omogućava..
12,846 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Mi404 Merač Ukupnog i Slobodnog Hlora Milwaukee
Milwaukee Merač Ukupnog i Slobodnog Hlora Mi404 je proizvod iz široke palete proizvoda renomiranog proizvođača Milwaukee. Uređaji za merenje količine slobodnog i ukupnog hlora koriste se u različite svrhe, pa tako njihovu primenu nalazimo u bazenskim tretmanima, vode za čišćenje domaćinstva, aditiva za mašinsko pranje sudova i ostalih pro..
36,420 Din

Stanje: Isporuka u 24h
MW500 - ORP Merač Milwaukee
Milwaukee MW500 ORP Merač - je merni instrument namenjen za određivanje oksido-redukcionog potencijala (ORP). Poseduje veoma brz mikro-procesor, jednostavan je za upotrebu i lako se održava. ORP vrednosti vode ili različitih vrsta rastvora se najčešće ispituju u prehrambenoj industriji i kod različitih tretmana vode. Ova..
17,940 Din

Stanje: Isporuka u 24h
MW700 Lux Metar Milwaukee
Milwaukee Lux Metar MW700 namenjen je merenju osvetljenosti prostorije. Ovo je proizvod modernog dizajna, sa čitljivim LED ekranom i ergonomskim oblikom. Prenosiv je i namenjen je merenju od 0 do 50000 Lux (prosečno unutrašnje osvetljenje se kreće od 100 do 1000 Lux-a, a prosečna spoljna sunčeva osvetljenost oko 50000Lux-a). Svetlo je..
13,800 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Anemometar AM-4836V
Anemometar AM-4836V je profesionalan, kompaktan uređaj – termoanemometar. Zbog svoje veličine i male mase ovaj merač čini mini džepnu meteorološku stanicu i posvuda je primenjiv. Koristi se merenje brzine vetra i prostornog strujanja vazduha pomoću ugrađenog propelera na samom uređaju i poseduje senzor za brzo očitavanje temperature. Propeler ovog ..
11,280 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Merač vlažnosti suvog voća
Merač vlažnosti suvog voća je visoko-profesionalni, precizni merni instrument, namenjen kompanijama koje se bave otkupom, preradom i prodajom suvog voća. Komplet koji se dobija uz ovaj uređaj sadrži sve ono što je neophodno za određivanje vlažnosti suvog voća: 1.      Grafički prikazi 2.  &nbs..
299,700 Din

Stanje: Isporuka u 2-3 nedelje
MultiDigitalni Kantar 50kg
MultiDigitalni Kantar je uređaj pomoću koga je na licu mesta moguće izvršiti nekoliko različitih merenja: merenje mase (u kilogramima i gramima), merenje dužine (u centimetrima), merenje temperature (°C), i računske operacije na digitronu. Ovaj Kantar je idealan za ribolovce i ribarnice. Vrlo brzo se može izemriti mase ribe, a praktično..
2,997 Din

Stanje: Isporuka u 24h
NPK Test Kvaliteta Zemljišta MT6003 Milwaukee
Milwaukee NPK Test Kvaliteta Zemljišta je proizvod renomirane kompanije Milwaukee koji je namenjen utvrđivanju prisutnosti i količine N, P i K u zemljištu. Kvalitet gajenih useva u mnogome zavisi od fizičkih i hemijskih svojstava zemljišta. Bitni sastojci zemljišta: minerali i organske materije, voda, gasovi poput kiseonika i ugljendioksi..
6,597 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Pipeta po Paster-u 3 ml
Pipeta po Paster-u 3 ml je mala plastična pipeta graduisana sa dve strane na podeoke od po 0.5 ml. ..
12 Din

Stanje: Isporuka u 24h