Termometri

Prikaz: Lista / Tabela
Prikaži:
Poređaj po:
Mastech Infracrveni Termometar MS6520A
Infracrveni Termometar MS6520, koristi se za merenje temperature na površinama najrazličitijih materijala.Veoma je jednostavan za korišćenje, i karakteriše ga visoka preciznost i širok opseg Informacije od značaja: Infracrveni termometar MS6520 ne može da meri temperaturu kroz staklo ili bilo koji drugi providan materijal. Prašina ili dim ..
7,620 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Infrared termometar DT8260
Infracrveni Termometar DT-380, koristi se za merenje temperature na površinama najrazličitijih materijala.Veoma je jednostavan za korišćenje, karakteriše ga visoka preciznost i širok opseg. Informacije od značaja: Infracrveni termometar DT-8260 ne može da meri temperaturu kroz staklo ili bilo koji drugi providan materijal. Prašina ili dim ..
3,240 Din

Stanje: Isporuka u 24h
UNI-T Higrometar
UNI-T Higrometar predstavlja mini digitalni merač temperature i vlažnosti vazduha visoke preciznosti. Uređaj je lagan, kompaktan, ergonomski, i lak za korišćenje, što ga čini odličanim alatom za praćenje unutrašnje "klime" u poljoprivredi, stočarstvu, skladištima, javnim pogonima, i  u mnogim drugim oblastima.  ..
4,998 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Infracrveni Termometar DT-380
Infracrveni Termometar DT-380 je profesionalni ručni termometar koji meri površinsku temperaturu bez kontakta sa mernom površinom. Jednostavan je za upotrebu i visoke je preciznosti. Može da meri od -50 °C do 380 °C. Tačnost ovog infracrvenog termometra je ± 2 °C odnosno ± 2 %. Može da meri temperature u Celzijusovoj i Fare..
4,998 Din

Stanje: Stiže uskoro!
Merač temperature i vlažnosti 303
Vlagomer - Termometar  je jednostavan merač temperature i vlažnosti vazduha. Merač takođe ima i memoriju i pamti najvišu izmerenu temperaturu i vlažnost vazduha kao i najnižu izmerene vrednosti istih. Uz pomoć ovog merača možete saznati najvišu temperaturu koja se stvorila oko vaših biljaka i pokušati je smanjiti po potrebi. Prikaz tempe..
1,626 Din 999 Din

Stanje: Nema Trenutno
Merač Temperature i Vlažnosti 303C (sa sondom)
Merač Temperatute i Vlažnosti (sa sondom) je merač koji veoma precizno pokazuje temperaturu vazduha  u °C i °F. Vlažnost vazduha je izražena u procentima. Ovaj merač poseduje opciju memorisanja maksimalnih i minimalnih vrednosti temperature i vlažnosti vazduha za period od 24h. Uz pomoć ovog merača možete saznati najvišu temper..
2,199 Din 1,497 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Vlagomer / Termometar + sonda
Digitalni Hydrometar-Termometar ST-3 je merni instrument kojim se vrši merenje Temperature i Vlažnosti vazduha. Senzori za vlažnost i temperaturu vazduha nalazi se na samoj sondi merača. Jako je bitno da je i senzor za vlagu na sondi, jer sam merač ne mora biti u vlažnoj prostoriji. Kabl od merača do sonde je 1.5m i kao takav merač se lako ins..
675 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Termometar - WT-01
Termometar - WT-01 je mali digitalni termometar. Ima sondu od nerđajućeg čelika dužine 12cm.  Veoma mu je širok opseg primene: u laboratorijama, farmaciji, poljoprivredi, kulinarstvu, itd. Automatski se gasi nakon 15 minuta nekorišćenja radi uštede baterije, a takođe ima senzor za slabu bateriju. Pamti zadnju izmerenu vrednost..
879 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Termometar - WT-08
Termometar - WT-08 je digitalni termometar. Ima metalnu sondu dužine preko 20cm.  Veoma mu je širok opseg primene. Automatski se gasi nakon 15 minuta radi uštede baterije. Pamti minimalnu i maximalnu izmerenu vrednost, a vrednosti se prikazuju u °C i °F. Postupak merenja: Merač se uključuje pritiskom na dugme ON/OFF. ..
1,299 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Termometar-stakleni
Stakleni termometar svoju upotrebu nalazi u glavnom u akvaristici. Služi za merenje temperature vode. Može se koristiti u akvarijumima, terarijumima, i sl. Takođe se može koristiti kao sobni termometar u prostorijama gde temperatura ne pada ispod 0 stepeni. Na sebi poseduje vakumski držač koji se lepi za staklo ili neku drugu ravnu g..
99 Din

Stanje: Isporuka u 24h
LCD Multi-Termometar
LCD Multi-Termometar je multifukcionalni termometar sa sondom od nerđajućeg čelika, koja se nalazi na kablu dužine 1m. LCD Multi-Termometar pored mogućnosti merenja temperature u širokom opsegu, ima i memoriju maksimalno i minimalno izmerenih vrednosti, kao i mogućnost aktiviranja alarma. Moguće je merenje u raznim supstratima kao i u tečnostima, v..
2,160 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Digitalni Termometar ST-2
Digitalni Termometar ST-2 Digitalni termometar ST-2 koristi se za merenje temperature u različitim prostorima. Pored merenja temperature u jednoj prostoriji, merač ST-2 poseduje sondu na kablu dužine 1m, tako da ima mogućnost merenja temperature i van prostorije u kojoj se nalazi.   Uputsvo za korišćenje:    Za merenje..
594 Din

Stanje: Nema Trenutno
Digitalni Termometar TC-1
Digitalni termometar TC-1 Digitalni Termometar TC-1 služi za merenje temperature u različitim prostorima i/ili sredinama: frižideri, zamrzivači za sladoled, akvarijumi, plastenici i staklenici, automobili, kućne prostorije, i td. Uputstvo za korišćenje: Merač se uključuje na dugme koje se nalazi ispod displeja merača. Za isključivanje mera..
495 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Mastech MS6508 Higrometar
Mastech MS6508 Higrometar predstavlja profesionalni merač temperature i vlažnosti vazduha visoke preciznosti. Pokazuje tri razlicite temperature oko senzora u zavisnosti od relativne vlažnosti, uz pomoć nekoliko pogodnih postupaka. - Ambijentalna temperatura - Temperatura tačke rose  (Temperatura pri kojoj se vlaga iz vazduha t..
15,240 Din

Stanje: Isporuka u 2-3 nedelje
ATC 300 Kontrola Temperature
ATC-300 je uredjaj novije generacije koji ima funkciju tajmera i kontrolera temperature u akvarijumima. Adapter-utičnica uređaja povezana je kablom dužine 1.75 m, za dva segmenta: Displej - na kome su prikazane vrednosti temperature (displej se čičkom može zalepiti na staklo ili postolje akvarijuma – čičak se dobija uz uređaj); Senzor – os..
5,280 Din

Stanje: Isporuka u 24h