pH Merači

Prikaz: Lista / Tabela
Prikaži:
Poređaj po:
Lakmus papir pH 1-14
Lakmus papir za ispitivanje pH vrednosti (kiselosti) može se koristiti za merenje u svim vrstama rastvora i čvrstih materija koje lako reaguju sa vodom poput sapuna, pasti i sl. Potrebna je minimalna vlažnost od 5% da bi se moglo sprovesti adekvatno merenje. Može se koristiti za testiranje u mnogim supstancama koje se svakodnevno koriste (m..
120 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Lakmus papir pH 1-14 (100 kom.)
Lakmus trake za merenje pH vrednosti u rasponu od 1 do 14. Koristi se za ispitivanje pH vrednosti u rastvorima i tečnostima. Takođe se može koristiti i u čvrstim materijama koje reaguju sa vodom kao što su sapuni, paste, kreme... Da bi se dobila adekvatna vrednost potrebna je minimalna vlažnosti od 5 procenata. Idealan je za koripšćenje u supstanca..
498 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Lakmus papir pH 5.4-7.0
Lakmus papir za ispitivanje pH vrednosti. Može se koristiti u tečnostima i drugim materijama. Potrebna je minimalna vlažnost od 5%. Može se koristiti za testiranje u mnogim supstancama koje se svakodnevno koriste (sapun, mleko, tečni deterdžent, pljuvačka,itd), a takođe i pri testiranju zemljišta, u akvaristici, bazenima, barama, ribnjacima. Ras..
356 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Lakmus papir pH 5.5-9.0
Lakmus papir za ispitivanje pH vrednosti. Može se koristiti u tečnostima i drugim materijama. Potrebna je minimalna vlažnost od 5%. Može se koristiti za testiranje u mnogim supstancama koje se svakodnevno koriste (sapun, mleko, tečni deterdžent, pljuvačka,itd), a takođe i pri testiranju zemljišta, u akvaristici, bazenima, barama, ribnjacima. Ops..
396 Din

Stanje: Isporuka u 24h
2 u 1 - Merač Tla
2 u 1 Merač tla je merač ph vrednosti i vlažnosti zemljišta koji svoju najčešću primenu pronalazi u cvećarstvu i hortikulturi. Jednostavan je za korišćenje - merač se ubada u zemlju ili neki drugi supstrat i jednim dugmetom se određuju očitavanja. Merni instrument 2 u 1, merenje pH vrednosti supstrata i/ili zemljišta vrši pH elektrodom. D..
948 Din

Stanje: Isporuka u 24h
3 u 1 - Merač Tla
3 u 1 - Merač Tla je merač koji meri vlažnost zemljišta, pH vrednost i količinu svetlosti. Jednostavan je za korišćenje- merač se zabada u zemlju ili neki drugi supstrat i jednim dugmetom se određuju očitavanja. Merač meri pH vrednost supstrata pH elektrodom. Drugom elektrodom se meri vlažnost tla. Senzor za merenje količine svetlosti koju do..
996 Din

Stanje: Isporuka u 24h
4 u 1 - Merač Tla
4 u 1- Merač Tla pokazuje pH i temperaturu tla, meri vlažnost i količinu svetlosti u nivoima. Merač ima sondu dužine 20cm koja omogućava merenje na dubinama gde je korenov sistem. Način na koji meri vrednosti je sledeći: - pH supstrata (kamena vuna, zemlja, kokos...) se očitava na skali od 3.5 do 9 sa preciznošću od 0.5 pH - Temperat..
3,900 Din

Stanje: Isporuka u 24h
pH merač zemljišta sa ubodnom sondom
pH merač zemljišta sa ubodnom sondom - koristi se za merenje pH vrednosti (kiselosti) svih tipova zemljišta. Prednost ovog mernog instrumenta je u tome što se "kiselost" može izmeriti na samom polju (nije potrebno vršiti uzorkovanje zemljišta). pH merač sa ubodnom sondom sastoji se od: ubodne staklene sonde sa ojačanim oštrim vrhom, bočice ..
4,950 Din

Stanje: Isporuka u 24h
pH600 pH Merač Milwaukee
Milwaukee pH Merač pH600 namenjem je merenju “kiselosti”, odnosno pH vrednosti. Koristi se za kontrolu kvaliteta zemljišta, vode, različitih rastvora ili supstrata. Svoju primenu pronalazi u: hidroponskom gajenju biljaka, hortikulturi, poljoprivredi, ribarstvu, industriji, kontroli kvaliteta vode u bazenima, i td.   VAŽNO: Uz merač ..
4,560 Din

Stanje: Isporuka u 24h
pH Merač - Ekonomik pH009
pH EKONOMIK je namenjem merenju “kiselosti”, odnosno pH vrednosti. Koristi se za kontrolu kvaliteta zemljišta, vode, različitih rastvora ili supstrata. Svoju primenu pronalazi u: hidroponskom gajenju biljaka, hortikulturi, poljoprivredi, ribarstvu, industriji, kontroli kvaliteta vode u bazenima, i td. VAŽNO: Uz merač pH EKONOMIK obavezno mo..
1,620 Din

Stanje: Isporuka u 24h
pH55 Merač Milwaukee
Milwaukee pH Merač pH55 je namenjem merenju “kiselosti”, odnosno pH vrednosti. Koristi se za kontrolu kvaliteta zemljišta, vode, različitih rastvora ili supstrata. Svoju primenu pronalazi u: hidroponskom gajenju biljaka, hortikulturi, poljoprivredi, ribarstvu, industriji, kontroli kvaliteta vode u bazenima, i td. VAŽNO: Uz merač pH55 Milwau..
6,597 Din

Stanje: Isporuka u 24h
pH56 pH Merač Milwaukee
Milwaukee pH Merač pH56 je namenjem merenju “kiselosti”, odnosno pH vrednosti. Koristi se za kontrolu kvaliteta zemljišta, vode, različitih rastvora ili supstrata. Svoju primenu pronalazi u: hidroponskom gajenju biljaka, hortikulturi, poljoprivredi, ribarstvu, industriji, kontroli kvaliteta vode u bazenima, i td. VAŽNO: Uz merač pH56 Milwau..
13,398 Din

Stanje: Isporuka u 24h
pH Merač sa staklenom sondom
pH merač sa staklenom sondom pH merač sa staklenom sondom, koristi se za merenje pH vrednosti u vodi i različitim tečnim rastvorima kako visoke tako i niske viskoznosti. Staklena sonda merača nalazi se na kablu dužine 1 m. Sonda se čuva u bočici koja se dobija uz merač. Pre svakog merenja sonda se izvadi iz bočice, a nakon merenja sondu je ..
5,750 Din

Stanje: Isporuka u 24h
MW100 pH Merač Milwaukee
Milwaukee pH Merač MW100 pripada najnovijoj serija pH merača renomiranog proizvođača Milwaukee. Modernog je dizajna, precizan i lak za korišćenje. Jednostavan i ergonomski dizajniran predstavlja idealni ph metar za one koji zahtevaju brza i pouzdana merenja. VAŽNO: Uz merač MW100 pH Milwaukee  obavezno morate koristi&..
12,480 Din

Stanje: Isporuka u 24h
MW101 pH Merač Milwaukee
Milwaukee pH Merač MW101 je proizvod iz najnovije serije pH merača renomiranog proizvođača Milwaukee.  VAŽNO: Uz merač MW101 pH Milwaukee  obavezno morate koristi  Rastvor za čuvanje PH i ORP elektrode MA9015 i Rastvor za čišćenje elektrode MA9016, radi pravilnog održavanja merača i dužeg veka trajanj..
16,980 Din

Stanje: Isporuka u 24h
MW101-E SOIL pH Merač za Zemljište - Milwaukee
MW101-E SOIL je najnoviji merni instrument kompanije Milwaukee Ltd. namenjen određivanju pH vrednosti zemljišta. Opremljen je visoko kvalitetnom Sodnom (MA918B/1), specijalizovanom za ispitivanje pH vrednosti svih vrsta zemljišta (u unutrašnjosti Sonde može se primetiti vrhunski dizajn i novo inženjersko rešenje referentne i merne elektrode koje su..
29,940 Din

Stanje: Isporuka u 24h
MW102 pH Merač Milwaukee
pH Merač MW 102 je merni instrument koji se koristi za određivanje pH vrednosti različitih vrsta rastvora, a karakteriše ga visoka preciznost i apsolutna pouzdanost u merenju. Pored merenja pH vrednosti, pomoću ovog uređaja automatski se može odrediti i temperatura ispitivanog rastvora. Opremljen je sa dve sonde: Sonda za određivanje pH vredno..
24,660 Din

Stanje: Isporuka u 24h
pH Monitor
pH Monitor služi za konstantno merenje pH vrednosti rastvora. Najčešće se koristi kod hidroponskih rastvora, a takođe radi i u morskim akvarijumima. Monitor radi na baterije, tako da se može po potrebi i prenositi. ..
5,844 Din

Stanje: Isporuka u 24h
PH/EC Monitor
PH/EC Monitor je proizvod 2 u jedan - koristi se za konstantno merenje pH i EC vrednosti rastvora. Najčešće se koristi kod hidroponskih rastvora, a takođe radi i u morskim akvarijumima. Monitor radi i na baterije i na adapter, tako da se može po potrebi i prenositi. Pri merenju elektrode bi trebalo razdvojiti da nisu jedna blizu druge..
9,900 Din 7,200 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Mi150 pH Merač Milwaukee
Milwaukee pH Merač Mi150 – spada u red visoko kvalitetnih mernih instrumenata (sa specijalnim mikro-procesorom) renomirane kompanije “Milwaukee”.  Koristi se u slučajevima kada je neophodno veoma precizno odrediti pH vrednost određenih rastvora. Opremljen je sa dve sonde: visoko kvalitetnom pH sondom (MA917B/1), i sondom za merenje t..
52,980 Din

Stanje: Isporuka u 2-3 nedelje
MW802 Merač pH/EC/TDS Milwaukee
Milwaukee Merač pH/EC/TDS MW802 je multifunkcionalni uređaj za merenje pH vrednosti, EC vrednosti i TDS vrednosti različitih vrsta rastvora. Opremljen je sa jednom sondom (SE600) koja poseduje mogućnost određivanja svih navedenih parametara. Pripada seriji multifunkcionalnih mernih instrumenata renomirane kompanije Milwaukee. Sonda podleže garan..
28,740 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Mi806 Merač pH/EC/TDS/Temp Milwaukee
Milwaukee Merač pH/EC/TDS/Temp Mi806  je multifunkcionalni uređaj za merenje pH vrednosti (kiselosti), EC vrednosti (elektro-provodljivosti), TDS vrednosti (koncentracije ukupno rastvorljivih soli), i Temperature različitih vrsta rastvora. Opremljen je sa jednom, visoko kvalitetnom sondom (MA851D/1), koja poseduje..
51,984 Din

Stanje: Isporuka u 24h
MC110 pH Monitor Milwaukee
Milwaukee pH Monitor MC110 predstavlja uređaj za kontinuirano automatsko praćenje pH vrednosti rastvora posredstvom elektroda. Poseduje mogućnost praćenja pH iznad ili ispod određene granice jednostavnim klikom na taster uređaja. Ukoliko dođe do narušavanja parametra pH u izabranoj opciji praćenja parametra, ovaj uređaj aktivi..
12,984 Din

Stanje: Isporuka u 24h
MC122 pH Monitor Milwaukee
Milwaukee pH Monitor MC122 predstavlja uređaj za kontinuirano automatsko praćenje pH vrednosti rastvora posredstvom elektroda. Poseduje odabira praćenja pH vrednosti iznad ili ispod određene granice jednostavnim klikom na taster uređaja. Glavna razlika u odnosu na model MC 110 predstavlja mogućnost da, ukoliko dođe do narušavanja&..
20,400 Din

Stanje: Isporuka u 24h
ORP 57 ORP Merač Milwaukee
ORP57  je merni instrument koji se koristi za merenje oksido-redukcionog potencijala (ORP), u različitim vrstama rastvora. Tehničke karakteristike: Opseg: ± 10000mV Temperatura: - 5°C - 60°C / 23-140°F Rezolucija: 1mV, Temp.: 0.1°C/0.1°F Tačnost: ±2mV, Temp.: ±5°C/±1°C Devijacija: ±2mV, Temp.: ±0.3°C/±0.6°F Kalibracija: Fa..
14,850 Din

Stanje: Nema Trenutno