Refraktometri

Prikaz: Lista / Tabela
Prikaži:
Poređaj po:
Refraktometar ATC 0-32 Brix
Refraktometar ATC 0-32 je optički merni instrument pomoću kojeg se vrši određivanje sadržaja šećera u grožđanom soku (širi) i različtiim voćnim sokovima. Najčešće se koristi za proveravanje zrelosti plodova na polju, što je od velike važnosti za utvrđivanje vremena berbe voća i grožđa. Ova vrsta terenskog merenja vrši se u cilju dobijanja..
3,999 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Vinogradarski Refraktometar RHW-25ATC
Vinogradarski Refraktometar RHW-25ATC je specijalni optički uređaj namenjen profesionalnim i poluprofesionalnim uzgajivačima različitih sorti grožđa i proizvođačima vina. Ovaj Refraktometar se klasifikuje kao vinogradarski, jer poseduje dve skale za merenje na kojima se može očitavati koncentracija šećera (% Brix-a) i nivo alkohola (potencionalnog ..
4,200 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Refraktometar ATC 58-90 Brix za Med
Refraktometar ATC 58-90 je optički merni instrument pomoću kojeg se vrši određivanje sadržaja šećera u različitim vrstama rastvora. Može se koristiti kako u industriji tako i u poljoprivredi. Refraktometar ATC 58-90 najčešće se koristi kod određivanja količine šećera u medu. Ovaj refraktometar pokazuje vrednosti u jedinicama Brix-..
4,560 Din

Stanje: Isporuka u 2-3 nedelje
Refraktometar ATC 0-90 Brix
Refraktometar ATC 0-90 je optički merni instrument pomoću kojeg se vrši određivanje sadržaja šećera (suve materije) u različitim vrstama rastvora. Može se koristiti kako u industriji tako i u poljoprivredi. Refraktometar ATC 0-90 najčešće se koristi u situacijama kada je potrebno odrediti nivo suve materije u više različitih rastvora (kako ..
5,850 Din 4,680 Din

Stanje: Isporuka u 24h
MA871 Digitalni Refraktometar MA871 (0-85 Brix) Milwaukee
Milwaukee refraktometri su veoma jednostavni za upotrebu: jednostavno stavite jednu kap uzorka na prizmu i odmah se očitavaju rezultati na displeju! Milwaukee Refraktometar 0-85 Brix je precizan optički instrument koji radi po principu prelamanja svetlosti tečnosti, a služi za utvrđivanje sadržaja rastvorljivih..
22,497 Din

Stanje: Isporuka u 24h
MA883 - Baume Digitalni Refraktometar Milwaukee
Digitalni Refraktometar MA883-Baume je specijalni uređaj kompanije Milwaukee namenjen profesionalnim i poluprofesionalnim uzgajivačima različitih sorti grožđa i proizvođačima vina. Pomoću ovog refraktometra određuje se koncentracija šećera u grožđu (u jedinicama Baume-a). Nivo šećera je veoma važno poznavati i pratiti kako bi se utvrdilo adekvatno ..
22,497 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Refraktometar za Antifriz RHA-200ATC
Refraktometar za Antifriz RHA-200ATC je specijalni optički uređaj koji služi za merenje savremene rashladne tečnosti (antifriz) i koncentraciju elektrolita u akumulatorima. Takođe služi i za merenje etilen glikola i propilen glikola koje sadrži antifriz. Lak je za kalibrisanje i jednostavan za korišćenje. Kalibracija: Otvoriti prozirni poklop..
4,200 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Refraktometar za Salinitet RHS-10ATC
Refraktometar RHS-10 se koristi za određivanje koncentracije soli u vodi. Namenjen je kako za proveru saliniteta vode iz industrije, tako i za morsku vodu, jezersku vodu, tehničku vodu različitih namena, i td. Ovaj Refraktometar poseduje dve skale: na jednoj skali se vrši određivanje prisustva soli (NaCl), a na drugoj skali vrši se određivanje spec..
4,200 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Refraktometar za Salinitet RHS-28ATC
Refraktometar RHS-28 se koristi za određivanje koncentracije soli u vodi. Namenjen je kako za proveru saliniteta različitih vrsta rastvora u prehrambenoj industriji, tako i za proveru saliniteta morske vode, jezerske vode, tehničke vode za različite namene i sl. Ovaj Refraktometar poseduje jasno vidljivu skalu na kojoj..
4,200 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Baume Refraktometar RHW-25 Be
Baume Refraktometar RHW-25 Be je specijalni optički uređaj prevashodno namenjen profesionalnim i poluprofesionalnim uzgajivačima različitih sorti grožđa i proizvođačima vina. Ovaj Refraktometar se može klasifikovati kao vinogradarski, jer poseduje skale za merenje na kojima se može očitavati koncentracija šećera (u jedinicama °B..
4,200 Din

Stanje: Isporuka u 24h