Vlagomeri

Prikaz: Lista / Tabela
Prikaži:
Poređaj po:
SM150 Komplet za Merenje Vlažnosti Zemljišta
SM 150 (Komplet za Merenje Vlažnosti Zemljišta) engleske firme Delta-T Devices je visoko profesionalni merni instrument namenjen profesionalnim poljoprivrednim proizvođačima. Oblast primene ovog mernog instrumenta u okviru poljoprivrede je veoma široka. Može se koristiti kako pri proizvodnji u zaštićenim prostorima (staklenici i plastenici), tako i..
92,970 Din

Stanje: Isporuka u 24h
UNI-T Higrometar
UNI-T Higrometar predstavlja mini digitalni merač temperature i vlažnosti vazduha visoke preciznosti. Uređaj je lagan, kompaktan, ergonomski, i lak za korišćenje, što ga čini odličanim alatom za praćenje unutrašnje "klime" u poljoprivredi, stočarstvu, skladištima, javnim pogonima, i  u mnogim drugim oblastima.  ..
4,998 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Merač temperature i vlažnosti 303
Vlagomer - Termometar  je jednostavan merač temperature i vlažnosti vazduha. Merač takođe ima i memoriju i pamti najvišu izmerenu temperaturu i vlažnost vazduha kao i najnižu izmerene vrednosti istih. Uz pomoć ovog merača možete saznati najvišu temperaturu koja se stvorila oko vaših biljaka i pokušati je smanjiti po potrebi. Prikaz tempe..
1,626 Din 999 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Merač Temperature i Vlažnosti 303C (sa sondom)
Merač Temperatute i Vlažnosti (sa sondom) je merač koji veoma precizno pokazuje temperaturu vazduha  u °C i °F. Vlažnost vazduha je izražena u procentima. Ovaj merač poseduje opciju memorisanja maksimalnih i minimalnih vrednosti temperature i vlažnosti vazduha za period od 24h. Uz pomoć ovog merača možete saznati najvišu temper..
2,199 Din 1,497 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Merač Vlage Drveta
Merač vlage drveta se koristi za merenje vlage u drvetu. Za preciznije merenje proizvođač je dodao još ekstra dva šiljka u odnosu na predhodne modele. Očitavanje je brzo i ima pregledan monitor. Proces merenja: Uključite merač na dugme a zatim zabodite šiljke do 5mm dubine da izmerite vlagu. Pritiskom na dugme H zadržavate ..
3,978 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Merač Vlažnosti Zrnastih Proizvoda
Merač vlažnosti zrnastih proizvoda koristi se za brzo i tačno merenje vlažnosti prilikom prijema, skladištenja, pakovanja, raspodele, i ostalog upravljanja zrnastim proizvodima poput pšenice, kukuruza, ječma, suncokreta, soje, ovsa, lešnika, oraha, pasulja, šećerne trske kafe, kakaa, pirinča i ostalih zrnastih proizvoda. Može se koristiti i za..
14,490 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Merač Vlažnosti Žitarica
Merač vlažnosti žitarica MC-7825G - koristi se za određivanje vlažnosti zrnastih plodova ratarskih kultura (plodova svih vrsta prosolikih i strnih žita). Pomoću ovog merača može se meriti vlažnost celih zrna, ali i vlažnost mlevenih zrna. Prednost Merača vlažnosti žitarica MC-7825G  u odnosu na neke druge, jeste što se ne mora uzimati ..
19,980 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Vlagomer / Termometar + sonda
Digitalni Hydrometar-Termometar ST-3 je merni instrument kojim se vrši merenje Temperature i Vlažnosti vazduha. Senzori za vlažnost i temperaturu vazduha nalazi se na samoj sondi merača. Jako je bitno da je i senzor za vlagu na sondi, jer sam merač ne mora biti u vlažnoj prostoriji. Kabl od merača do sonde je 1.5m i kao takav merač se lako ins..
675 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Irometar 30cm
Irometrom od 30cm dužine može se meriti vlažnost zemljišta do 30 cm dubine (poželjno je da se merač celom dužinom ubode u zemljište i da se vlažnost kontinualno prati, mada se po potrebi može koristiti i za odredjivanje vlažnosti u slojevima plićim od 30cm). Irometar radi po principu tenziometara, koji je sasvim različit od o..
12,990 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Vlagomer / Termometar analogni zidno/stoni
Vlagomer / Termometar je analogni merač temperature i vlage idealan za korišćenje u sušarama, inkubatorimam plastenicima, staklenicima i svim drugim prostorijama u kojima je potrebno praćenje nivoa vlažnosti vazduha i temperature. Ovaj merač ne koristi baterije, a moguće ga je postaviti na policu ili sto. Ukoliko imate potrebu da okačite merač na z..
498 Din

Stanje: Stiže uskoro!
Merač Vlažnosti MC-7806
Merač Vlažnosti MC–7806 je napredna verzija digitalnog merača koja ima mogućnost vrhunskog kvaliteta meranja 2 u 1, odnosno da detektuje sadržaj vlažnosti datog materijala i temperaturu vazduha tj. okoline. Uređaj precizno meri vlažnost materijala od drveta i žetvenih ostataka. Mikroprocesor koji je ugrađen u uređaj omogućava..
12,846 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Mastech MS6508 Higrometar
Mastech MS6508 Higrometar predstavlja profesionalni merač temperature i vlažnosti vazduha visoke preciznosti. Pokazuje tri razlicite temperature oko senzora u zavisnosti od relativne vlažnosti, uz pomoć nekoliko pogodnih postupaka. - Ambijentalna temperatura - Temperatura tačke rose  (Temperatura pri kojoj se vlaga iz vazduha t..
15,240 Din

Stanje: Isporuka u 2-3 nedelje
Vlagomer Analogni (crni)
Ovaj izdržljivi Analogni Vlagomer predstavlja idealan izbor za korišćenje u inkubatorima, sušarama, stalkenicima, plastenicima i drugim prostorijama u kojima je potrebno praćenje nivoa vlažnosti vazduha. Ne koristi baterije i može se lako okačiti na zid prostorije. ..
498 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Higrometar - Psihrometar
Psihrometar sa fitiljem po Augustu, za merenje temperature i relativne vlažnosti vazduha. Najjednostavniji tip. Sastoji se od dva živina termometra koji su postavljeni na metalnom stativu. Jedan je suvi i služi za merenje temperature vazduha, a drugi je mokar jer je obavijen navlaženim muselinskim pla..
744 Din

Stanje: Nema Trenutno
Irometar 60cm
Irometrom od 60cm dužine može se meriti vlažnost zemljišta do 60 cm dubine (poželjno je da se merač celom dužinom ubode u zemljište i da se vlažnost kontinualno prati, mada se po potrebi može koristiti i za odredjivanje vlažnosti u slojevima plićim od 60cm). Irometar radi po principu tenziometara, koji je sasvim različit..
13,650 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Merač vlažnosti suvog voća
Merač vlažnosti suvog voća je visoko-profesionalni, precizni merni instrument, namenjen kompanijama koje se bave otkupom, preradom i prodajom suvog voća. Komplet koji se dobija uz ovaj uređaj sadrži sve ono što je neophodno za određivanje vlažnosti suvog voća: 1.      Grafički prikazi 2.  &nbs..
299,700 Din

Stanje: Isporuka u 2-3 nedelje