BIOBIZZ

BioBizz

Prikaz: Lista / Tabela
Prikaži:
Poređaj po:
BioBizz BioGrow
BioBizz Bio Grow je tečno organsko đubrivo koje se može primeniti na većinu tipova zemljišta. Idealan je za primenu u vegetativnoj fazi u baštama, jer podstiče bujniji rast i listanje biljaka.  Bio Grow je napravljen od 100% organskog ekstrakta holandske šećerne repe, poznatija kao repa vinasse. Repa vinasse je produkt pretvara..
984 Din

Stanje: Isporuka u 24h
BioBizz BioBloom
BioBizz BioBloom je tečno 100% organsko đubrivo, koje se primenjuje u fazi cvetanja biljaka. Namenjen je  korišćenju biljaka gajenih kako u zemlji, tako i u kokosu. Zahvaljujući svom sastavu, koji predstavlja savršen spoj prirodnih minerala, mikroelemenata, amino koselina i hormona biljnog porekla, biljke tretirane ovim đubriv..
984 Din

Stanje: Isporuka u 24h
BioBizz BioHeaven
BioBizz BioHeaven je 100% organsko đubrivo, posebno napravljeno da daje biljci energiju. Osnovni sastojak je hidrogenizovani protein, koji je neophodan za strukturu i metabolizam biljaka. Rezultat sadržaja ovih proteina je povećana iskorišćenost i translokacija hranjivih materija, kao i veća otpornost biljke. Ovo đubrivo sadrži ..
2,988 Din

Stanje: Isporuka u 24h
BioBizz Fish Mix
BioBizz Bio Grow je tečno organsko đubrivo koje se može primeniti na biljke koje se gaje u zemljištu ali i na biljke u kokos supstratu. BioBizz Fish Mix je mešavina vinasse šećerne repe i hidrolizovanog ribljeg proteina. Ovo đubrivo stimuliše rast mikroorganizama i korisnih bakterija, a što se pozitivno odražavana na rast i bujnost b..
984 Din

Stanje: Isporuka u 24h
BioBizz Alg-A-Mic
BioBizz Alg-A-Mic  je organski aditiv napravljen od morskih algi, sa visokim sadržajem mikroelemenata i hormona biljnog porekla, prirodnim amino kiselinama i vitaminima. Uloga mu je da stimuliše vitalnost  biljaka. Korišćenje BioBizz Alg-A-Mic dovodi do povećanja vitalnosti  biljaka, stvaranja bujnijih i zelenij..
1,398 Din

Stanje: Isporuka u 24h
BioBizz TopMax
BioBizz TopMax  je 100% organski stimulans koji se sastoji od morskih  algi i leonardite.  BioBizz TopMax je savršeno pogodan za zemljište, ali se može koristiti i u drugim supstratima.  Uloga ovog đubriva je da olakša apsorpciju hranljivih materija u biljkama, da poveća veličinu i kvalitet cvetova i da učini d..
2,247 Din

Stanje: Isporuka u 24h
BioBizz Root Juice
Bio Bizz RootJuice pomaže biljci da lako i brzo apsorbuje hranljive materije potrebne za veći prinos.  Idealan je za upotrebu u hidroponskim sistemima, zemlji i kokosu. RootJuice predstavlja kombinaciju vrhunskih huminskih kiselina i algi. napravljen je tako da u svom sastavu ima materije koje podstiču razvoj korenovog sistema..
1,680 Din

Stanje: Isporuka u 24h
BioBizz LeafCoat 500ml
  BioBizz LeafCoat je organski sprej napravljen od prirodnog lateksa, biljnog voska i ribljeg ulja. Uloga mu je da zaštiti list, stvarajući zaštitni omotač oko njegove površine. Može se koristiti na biljkama gajenim u svim supstratima- zemlja, kokos, kamena vuna. Primena je folijarna, a u roku od nekoliko sati od prim..
1,794 Din

Stanje: Isporuka u 24h
BioBizz Starters Pack
  BioBizz Starters pakovanje je fantastična kolekcija proizvoda za ljubitelje unutrašnjeg gajenja. U atraktivnom pakovanju naćićete sva potrebna đubriva za organsko gajenje biljnih kultura. Holandski proizvođač BioBizz je u Starter pakovanje ubacio: RootJuice 250ml Pomaže biljci da lako i brzo apsorbuje hranljive materije ..
8,250 Din

Stanje: Isporuka u 2-3 nedelje
BioBizz Try Pack
  BioBizz Try Pack pakovanje je fantastična kolekcija proizvoda za ljubitelje unutrašnjeg gajenja. U pakovanje sadrži BioBloom, TopMax i BioGrow đubrivo za organsko gajenje biljnih kultura. Bočice su od po 250mL. BioBizz Bio Grow je tečno organsko đubrivo koje se može primeniti na većinu tipova zemljišta. Ideal..
2,499 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Pipeta po Paster-u 3 ml
Pipeta po Paster-u 3 ml je mala plastična pipeta graduisana sa dve strane na podeoke od po 0.5 ml. ..
12 Din

Stanje: Isporuka u 24h