B.A.C.

BioBizz

Prikaz: Lista / Tabela
Prikaži:
Poređaj po:
B.A.C. Final Solution
B.A.C.Final solution  obezbeđuje brzu fermentaciju svih otpadnih materija oko korena . Stimulisanjem određene grupe mikroorganizama , oni će početi da proizvodi enzime . Ovi enzimi će obezbediti da se vezuju otpadne materije prisutne u vodi iz česme , kao što su hlor (Cl ) i natrijuma (Na ) . To znači da  ove štetne materije više ne ..
3,828 Din 1,914 Din

Stanje: Isporuka u 24h
B.A.C. Root Stimulator 60ml
     Root Stimulator stimuliše rast mikroorganizama koji imaju pozitivan uticaj na razvoj korena.Povećava i ubrzava razmenu hranljivih materija, štiti koren i povećava apsorpciju kiseonika. Takodje pročišćava kapljače i raspkrskivače i smanjuje pH vrednost podloge u kojoj se gaji(Vode,Zemlje,Kokosa).     Ovaj u potp..
2,985 Din

Stanje: Stiže uskoro!
B.A.C. Pro-Active
B.A.C. Pro-Active sadrži razne biljne amino kiseline, vitamine i proteine. Korišćenjem ovog proizvoda omogućujete vasoj biljci kvalitetnije formiranje  korena, listova, cvet i pozitivno deluje da balans (simbiozu) supstrata i zemlje. Folijarnom primenom dva puta tokom fazom vegetacije, a potom sistemom "kap po kap" nastaviti kroz celu faz..
3,300 Din 1,650 Din

Stanje: Isporuka u 24h
B.A.C. Mycorrhizas - Funky Fungi
B.A.C. Mycorrhizas - Funky Fungi pored svih svojih hranljivih vrednosti (sadržaja makro i mirko elemenata), sadrži i 4 tipa Mikorizalnih gljiva. Korišćenjem ovih gljiva u kombinaciji sa B.A.C. stimulatorima, obezbeđuje se neverovatno brz i ravnomeran razvoj korenovog sistema Vaših biljaka. Takav razvoj korenovog sistema čini Vaše biljke otpornijim ..
3,150 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Pipeta po Paster-u 3 ml
Pipeta po Paster-u 3 ml je mala plastična pipeta graduisana sa dve strane na podeoke od po 0.5 ml. ..
12 Din

Stanje: Isporuka u 24h