B.A.C.

BioBizz

Prikaz: Lista / Tabela
Prikaži:
Poređaj po:
B.A.C. Final Solution
B.A.C.Final solution  obezbeđuje brzu fermentaciju svih otpadnih materija oko korena . Stimulisanjem određene grupe mikroorganizama , oni će početi da proizvodi enzime . Ovi enzimi će obezbediti da se vezuju otpadne materije prisutne u vodi iz česme , kao što su hlor (Cl ) i natrijuma (Na ) . To znači da  ove štetne materije više ne ..
3,828 Din

Stanje: Isporuka u 24h
B.A.C. Root Stimulator
     Root Stimulator stimuliše rast mikroorganizama koji imaju pozitivan uticaj na razvoj korena.Povećava i ubrzava razmenu hranljivih materija, štiti koren i povećava apsorpciju kiseonika. Takodje pročišćava kapljače i raspkrskivače i smanjuje pH vrednost podloge u kojoj se gaji(Vode,Zemlje,Kokosa).     Ovaj u potp..
2,985 Din

Stanje: Isporuka u 24h
B.A.C. Foliar Spray
B.A.C. Foliar Spray obezbeđuje brzu proizvodnju hlorofila u lišću. Ovaj proizvod stumuliše aktivnost fotosintetskh bakterija koje proizvode hlorofil. Na ovaj način olakšava se dostupnost hranjivih materija preko lista. Vaše biljke postaju jače i otpornije, i povećava se gustina njihove listne mase. Štiti vaše biljke od gljivičnih obolje..
3,690 Din

Stanje: Isporuka u 24h
B.A.C. Pro-Active
B.A.C. Pro-Active sadrži razne biljne amino kiseline, vitamine i proteine. Korišćenjem ovog proizvoda omogućujete vasoj biljci kvalitetnije formiranje  korena, listova, cvet i pozitivno deluje da balans (simbiozu) supstrata i zemlje. Folijarnom primenom dva puta tokom fazom vegetacije, a potom sistemom "kap po kap" nastaviti kroz celu faz..
3,300 Din

Stanje: Isporuka u 24h
B.A.C. Mycorrhizas - Funky Fungi
B.A.C. Mycorrhizas - Funky Fungi pored svih svojih hranljivih vrednosti (sadržaja makro i mirko elemenata), sadrži i 4 tipa Mikorizalnih gljiva. Korišćenjem ovih gljiva u kombinaciji sa B.A.C. stimulatorima, obezbeđuje se neverovatno brz i ravnomeran razvoj korenovog sistema Vaših biljaka. Takav razvoj korenovog sistema čini Vaše biljke otpornijim ..
3,150 Din

Stanje: Isporuka u 24h
B.A.C. Bio Clone 100ml
Bio Clone predstavlja bio razgradivi organski gel za kloniranje bez dodatih hormona koji sadrži idealne formulacije mikroelemenata i hranljivih materija. Potopite isečeni deo reznice u 20-30mm gela, i nakon toga zasadite reznicu u zemlju ili odredjeni supstrat. Održavajte vlažnost vazduha i zemljišta sve dok se ne pojave prvi..
1,380 Din

Stanje: Stiže uskoro!
B.A.C. Bloom Stimulator
Bloom Stimulator stimuliše rast mikroorganizama koji omogućavaju bolji prenos hranljivih materija kroz vaše biljke koje ce pre početi da cvetaju. Pored navedenog ovaj stimulator štiti vaše biljke od raznih bolesti. Takodje pročišćava kapljače i raspkrskivače i smanjuje pH vrednost podloge u kojoj se gaji(Vode,Zemlje,Kokosa). Ovaj u ..
3,288 Din

Stanje: Isporuka u 2-3 nedelje
B.A.C. Plant Vitality Plus
B.A.C. sredstvo za zaštitu bilja može se koristiti u bilo kojoj fazi rasta biljke. Organski je preparat, i kao takav se može koristiti na proizvodima koji su za knzumaciju, čak i u kasnijim fazama cvetanja. Prvi preparat za biljne vaši koji rešava problem već sa jednim prskanjem! Preparat je veoma efikasan u suzbijanju paukova, mušica, tripsi, i sl..
2,076 Din

Stanje: Isporuka u 2-3 nedelje
B.A.C. X-Seed
X-seed je prirodan tretman za semena dizajniran da ubrza proklijavanje i rast. Takodje preventivno deluje na pojavu raznih bolesti korena. Potopite semena u razmeri 1 seme na pola grama proizvoda i ostavite ih da odstoje 1-2 sata a potom ih mozete zasaditi. Proklijavanje sledi u narednih dan do dva. U slucaju da ne planirate da iskoristite kompleta..
708 Din

Stanje: Stiže uskoro!
Pipeta po Paster-u 3 ml
Pipeta po Paster-u 3 ml je mala plastična pipeta graduisana sa dve strane na podeoke od po 0.5 ml. ..
12 Din

Stanje: Isporuka u 24h