Kapljači

Prikaz: Lista / Tabela
Prikaži:
Poređaj po:
Kapljač Podesivi 0-70L/h
Kapljač Podesivi  0-70L/h se koristi u sistemu zalivanja kap-po-kap.  Protok se može podesiti od 0 do 70 L/h. Kapljač ima poklopac koji se odvrće radi lakšeg čišćenja a njime se ujedno i kontroliše protok. Kapljač se priključuje na kapilarno crevo od 5mm ili direktno u glavno crevo. ..
12 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Kapljač Podesivi 0-70L/h - Komplet
Kapljač Podesivi  0-70L/h - Komplet se koristi metodom mini orošavanja.  Protok se može regulisati u rasponu od 0 do 70 L/h. Kapljač ima poklopac koji se odvrće radi lakšeg čišćenja a njime se ujedno i kontroliše protok. Kapljač se priključuje na kapilarno crevo od 6mm. Komplet čine: Ubodni nosač na kome se nalazi kapl..
48 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Kapljač (Nestos) 2 l/h
Nestos kapljači protočnosti 2 l/h koriste se za navodnjavanje voćnjaka, povrtnjaka, manjih ili većih bašta, dvorišnog ukrasnog bilja, saksijskog bilja, i sl. Niska protočnost ovog kapljača idealna je u uslovima u kojima nema velikih količina vode. ..
20 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Kapljač (Nestos) 4 l/h
Kapljač Nestos protočnosti 4 l/h koristi se za navodnjavanje voćnjaka, povrtnjaka, bašta, ukranog dvorišnog bilja, i saksijskog bilja. S obzirom na protočnost može se koristiti u skoro svim uslovima, i za većinu biljnih vrsta. ..
20 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Kapljač (Nestos) 6 l/h
Kapljač Nestos  protočnosti 6 l/h koristi se za navodnjavanje voćnjaka, povrtnjaka, bašta, ukranog dvorišnog bilja, saksijskog bilja, i sl. Visoka protočnost ovog kapljača idealna je za uslove u kojima na raspolaganju ima puno vode, kao i za biljne vrste koje imaju visoke potrebe za vodom. ..
20 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Meduza Komplet 1 l/h
Meduza - mini sistem za navodnjavanje metodom kap po kap. Najčešće se koristi za navodnjavanje biljaka u žardinjerama i saksijama. Sastoji se od: - ubodnog samokompenzujućeg kapljača koji ima 6 izlaza, gde svaki izlaz ima proticaj od po 1 l/h (ubodni meduza kapljač se ubada u razvodno crevo) - 6 kapilarnih creva dužine ..
240 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Meduza Komplet 2 l/h
Meduza - mini sistem za navodnjavanje metodom kap po kap najčešće se koristi za navodnjavanje biljaka u žardinjerama i saksijama. Sastoji se od: - ubodnog samokompenzujućeg kapljača koji ima 6 izlaza, gde svaki od izlaza ima proticaj od po 2 l/h (ubodni meduza kapljač se ubada u razvodno crevo) - 6 kapilarnih creva dužine 80cm (s..
240 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Ubodni kapljač 2 l/h
Ubodni kapljači prestavljaju osnovni segment u sistemima za navodnjavanje metodom kap po kap. Ovi kapljači se ubadaju direktno u zemljište ili u supstrat u kome se gaje biljke (grodan, treset, glinene kuglice, kokos, i razne supstratne smeše).   ..
30 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Ubodni kapljač 4 l/h
Ubodni kapljači prestavljaju osnovni segment u sistemima za navodnjavanje metodom kap po kap. Ovi kapljači se ubadaju direktno u zemljište ili u supstrat u kome se gaje biljke (grodan, treset, glinene kuglice, kokos, i razne supstratne smeše). ..
30 Din

Stanje: Isporuka u 24h