Pumpe za vodu

Prikaz: Lista / Tabela
Prikaži:
Poređaj po:
Pumpa za Vodu ATMAN AT-101
Pumpa za vodu At-101 je potapajuća pumpa koja svoju najčešću primenu pronalazi u akvaristici i u hidroponskim sistemima. Poseduje mogućnost ručnog podešavanja protoka, i idealna je za montiranje u bilo kakvim rezervoarima (gumeni oslonci lako prianjaju na sve vrste podloga u akvarijumima, posudama i/ili rezervoarima za vodu).  ..
612 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Pumpa za Vodu ATMAN AT-102
Pumpa za vodu AT-102 je potapajuća pumpa koja svoju najčešću primenu pronalazi u akvaristici i u hidroponskim sistemima. Poseduje mogućnost ručnog podešavanja protoka, i idealna je za montiranje u bilo kakvim rezervoarima (gumeni oslonci lako prianjaju na sve vrste podloga u akvarijumima, posudama i/ili rezervoarima za vodu).  ..
768 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Pumpa za Vodu ATMAN AT-103
Pumpa za vodu At-103 je potapajuća pumpa koja svoju najčešću primenu pronalazi u akvaristici i u hidroponskim sistemima. Poseduje mogućnost ručnog podešavanja protoka, i idealna je za montiranje u bilo kakvim rezervoarima (gumeni oslonci lako prianjaju na sve vrste podloga u akvarijumima, posudama i/ili rezervoarima za vodu).  ..
1,284 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Pumpa za Vodu ATMAN AT-104
Pumpa za vodu At-104 je potapajuća pumpa koja se najčešće koristi u akvaristici, većim hidroponskim sistemima, kao i kod navodnjavanja manjih poljoprivrednih površina (bašta, saksija, žardinjera, i sl.) sistemom kap po kap. Tehničke karakteristike: Hmax (visina podizanja vode) 2.0 m ..
1,860 Din

Stanje: Stiže Uskoro!
Pumpa za Vodu ATMAN AT-105
Pumpa za vodu At-105 je potapajuća pumpa koja se najčešće koristi u akvaristici, većim hidroponskim sistemima, kao i kod navodnjavanja manjih površina sistemom kap po kap. Tehničke karakteristike: Hmax (visina podizanja vode) 3.0m Q max (maksimalni proticaj) 3000 l/h ..
2,640 Din
1 komentara

Stanje: Stiže Uskoro!
Pumpa za Vodu ATMAN AT-106
Pumpa za vodu At-106 je potapajuća pumpa koja se najčešće koristi u akvaristici, većim hidroponskim sistemima, kao i kod navodnjavanja manjih površina sistemom kap po kap. Tehničke karakteristike pumpe At-106: Hmax (visina podizanja vode) 4.0m Q max (maksimalni proticaj) ..
4,350 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Pumpa za Vodu ATMAN AT-107
Pumpa za vodu At-107 je potapajuća pumpa koja se najčešće koristi u akvaristici, većim hidroponskim sistemima, kao i kod navodnjavanja poljoprivrednih površina sistemom kap po kap. Tehničke karakteristike: Hmax (visina podizanja vode) 5.0 m Q max (maksimalni proticaj) ..
5,112 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Pumpa za vodu ATMAN AT-300
Pumpa za vodu At-300 je potapajuća pumpa koja se najčešće koristi u akvaristici i manjim hidroponskim sistemima. Tehničke karakteristike pumpe At-300: Hmax (visina podizanja vode) 0.4m Q max (maksimalni proticaj) 150 l/h Potrošnja ..
519 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Pumpa za Vodu ATMAN AT-301
Pumpa za vodu At-301 je potapajuća pumpa koja se najčešće koristi u akvaristici, hidroponskim sistemima, i kod navodnjavanja manjih poljoprivrednih površina (bašta, saksija, žardinjera, i sl.) metodom kap po kap. Uz ovaj model pumpe dobijaju se dodatni priključci za creva (L konektori, T konektori, reduciri, perforirani nastavci..
540 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Pumpa za Vodu ATMAN AT-302
Pumpa za vodu At-302 je potapajuća pumpa koja se najčešće koristi u akvaristici, hidroponskim sistemima, i kod navodnjavanja manjih poljoprivrednih površina (bašta, saksija, žardinjera, i sl.) metodom kap po kap. Uz ovaj model pumpe dobijaju se dodatni priključci za creva (L konektori, T konektori, reduciri, perforirani nastavci..
630 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Pumpa za Vodu ATMAN AT-303
Pumpa za vodu At-303 je potapajuća pumpa koja se najčešće koristi u akvaristici, hidroponskim sistemima, i kod navodnjavanja manjih poljoprivrednih površina (bašta, saksija, žardinjera, i sl.) metodom kap po kap. Uz ovaj model pumpe dobijaju se dodatni priključci za creva (L konektori, T konektori, reduciri, perforirani nastavci..
699 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Pumpa za vodu ATMAN AT-304
Pumpa za vodu At-304 je potapajuća pumpa koja se najčešće koristi u akvaristici, hidroponskim sistemima, i kod navodnjavanja manjih površina, saksija, žardinjera, i sl. metodom kap po kap. Uz ovaj model pumpe dobijaju se dodatni priključci za creva (L konektori, T konektori, reduciri, perforirani nastavci, i sl.), kao i 1m kapil..
822 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Pumpa za vodu ATMAN AT-305
Pumpa za vodu At-305 je potapajuća pumpa koja se najčešće koristi u akvaristici, većim hidroponskim sistemima, i kod navodnjavanja manjih poljoprivrednih površina metodom kap po kap. Uz ovaj model pumpe dobijaju se dodatni priključci za creva (L konektori, T konektori, reduciri, perforirani nastavci, i sl.), kao i 1m kapila..
1,260 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Pumpa za vodu ATMAN AT-306
Pumpa za vodu At-306 je potapajuća pumpa koja se najčešće koristi u akvaristici, većim hidroponskim sistemima, i kod navodnjavanja manjih poljoprivrednih površina metodom kap po kap. Uz ovaj model pumpe dobijaju se dodatni priključci za creva (L konektori, T konektori, reduciri, perforirani nastavci, i sl.), kao i 1m kapila..
1,950 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Pumpa za vodu Heto PF-1500
Pumpe za vodu HETO  su pumpe izuzetnog kvaliteta, namenjene korišćenju prilikom navodnjavanja biljaka. Sve Heto pumpe imaju standardne priključke za creva i veoma lako ih je pričvrstiti. Takođe imaju unutrašnje navoje za iste priključke. Zahvaljujući njima ne morate koristiti Heto priključke koji se dobijaju uz pumpu već možete povezati ..
2,620 Din

Stanje: Nema Trenutno