Pumpe za vodu

Prikaz: Lista / Tabela
Prikaži:
Poređaj po:
Grejač Vode Atman 100W
Grejač vode Atman 100W služi za dogrevanje akvarijuma i tankova sa vodom. Grejač se potapa u vodu u vertikalnom položaju najmanje do oznake "minimum" i pričvršćuje se za akvarijum ili rezervoar dvostrukom vakuum gumicom. Grejač treba postaviti tako da je na mestu mirnog i konstantnog protoka vode, kako bi se obezbedila stabilna temperatura u celoj ..
750 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Pumpa za Vodu ATMAN AT-101
Pumpa za vodu At-101 je potapajuća pumpa koja svoju najčešću primenu pronalazi u akvaristici i u hidroponskim sistemima. Poseduje mogućnost ručnog podešavanja protoka, i idealna je za montiranje u bilo kakvim rezervoarima (gumeni oslonci lako prianjaju na sve vrste podloga u akvarijumima, posudama i/ili rezervoarima za vodu).  ..
648 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Pumpa za Vodu ATMAN AT-102
Pumpa za vodu AT-102 je potapajuća pumpa koja svoju najčešću primenu pronalazi u akvaristici i u hidroponskim sistemima. Poseduje mogućnost ručnog podešavanja protoka, i idealna je za montiranje u bilo kakvim rezervoarima (gumeni oslonci lako prianjaju na sve vrste podloga u akvarijumima, posudama i/ili rezervoarima za vodu).  ..
798 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Pumpa za Vodu ATMAN AT-103
Pumpa za vodu At-103 je potapajuća pumpa koja svoju najčešću primenu pronalazi u akvaristici i u hidroponskim sistemima. Poseduje mogućnost ručnog podešavanja protoka, i idealna je za montiranje u bilo kakvim rezervoarima (gumeni oslonci lako prianjaju na sve vrste podloga u akvarijumima, posudama i/ili rezervoarima za vodu).  ..
1,299 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Pumpa za Vodu ATMAN AT-104
Pumpa za vodu At-104 je potapajuća pumpa koja se najčešće koristi u akvaristici, većim hidroponskim sistemima, kao i kod navodnjavanja manjih poljoprivrednih površina (bašta, saksija, žardinjera, i sl.) sistemom kap po kap. Tehničke karakteristike: Hmax (visina podizanja vode) 2.0 m ..
1,908 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Pumpa za Vodu ATMAN AT-105
Pumpa za vodu At-105 je potapajuća pumpa koja se najčešće koristi u akvaristici, većim hidroponskim sistemima, kao i kod navodnjavanja manjih površina sistemom kap po kap. Tehničke karakteristike: Hmax (visina podizanja vode) 3.0m Q max (maksimalni proticaj) 3000 l/h ..
2,580 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Pumpa za Vodu ATMAN AT-106
Pumpa za vodu At-106 je potapajuća pumpa koja se najčešće koristi u akvaristici, većim hidroponskim sistemima, kao i kod navodnjavanja manjih površina sistemom kap po kap. Tehničke karakteristike pumpe At-106: Hmax (visina podizanja vode) 4.0m Q max (maksimalni proticaj) ..
4,299 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Pumpa za Vodu ATMAN AT-107
Pumpa za vodu At-107 je potapajuća pumpa koja se najčešće koristi u akvaristici, većim hidroponskim sistemima, kao i kod navodnjavanja poljoprivrednih površina sistemom kap po kap. Tehničke karakteristike: Hmax (visina podizanja vode) 5.0 m Q max (maksimalni proticaj) ..
5,097 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Pumpa za vodu ATMAN AT-300
Pumpa za vodu At-300 je potapajuća pumpa koja se najčešće koristi u akvaristici i manjim hidroponskim sistemima. Tehničke karakteristike pumpe At-300: Hmax (visina podizanja vode) 0.4m Q max (maksimalni proticaj) 150 l/h Potrošnja ..
549 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Pumpa za Vodu ATMAN AT-301
Pumpa za vodu At-301 je potapajuća pumpa koja se najčešće koristi u akvaristici, hidroponskim sistemima, i kod navodnjavanja manjih poljoprivrednih površina (bašta, saksija, žardinjera, i sl.) metodom kap po kap. Uz ovaj model pumpe dobijaju se dodatni priključci za creva (L konektori, T konektori, reduciri, perforirani nastavci..
549 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Pumpa za Vodu ATMAN AT-302
Pumpa za vodu At-302 je potapajuća pumpa koja se najčešće koristi u akvaristici, hidroponskim sistemima, i kod navodnjavanja manjih poljoprivrednih površina (bašta, saksija, žardinjera, i sl.) metodom kap po kap. Uz ovaj model pumpe dobijaju se dodatni priključci za creva (L konektori, T konektori, reduciri, perforirani nastavci..
648 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Pumpa za Vodu ATMAN AT-303
Pumpa za vodu At-303 je potapajuća pumpa koja se najčešće koristi u akvaristici, hidroponskim sistemima, i kod navodnjavanja manjih poljoprivrednih površina (bašta, saksija, žardinjera, i sl.) metodom kap po kap. Uz ovaj model pumpe dobijaju se dodatni priključci za creva (L konektori, T konektori, reduciri, perforirani nastavci..
738 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Pumpa za vodu ATMAN AT-304
Pumpa za vodu At-304 je potapajuća pumpa koja se najčešće koristi u akvaristici, hidroponskim sistemima, i kod navodnjavanja manjih površina, saksija, žardinjera, i sl. metodom kap po kap. Uz ovaj model pumpe dobijaju se dodatni priključci za creva (L konektori, T konektori, reduciri, perforirani nastavci, i sl.), kao i 1m kapil..
843 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Pumpa za vodu ATMAN AT-305
Pumpa za vodu At-305 je potapajuća pumpa koja se najčešće koristi u akvaristici, većim hidroponskim sistemima, i kod navodnjavanja manjih poljoprivrednih površina metodom kap po kap. Uz ovaj model pumpe dobijaju se dodatni priključci za creva (L konektori, T konektori, reduciri, perforirani nastavci, i sl.), kao i 1m kapila..
1,296 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Pumpa za vodu ATMAN AT-306
Pumpa za vodu At-306 je potapajuća pumpa koja se najčešće koristi u akvaristici, većim hidroponskim sistemima, i kod navodnjavanja manjih poljoprivrednih površina metodom kap po kap. Uz ovaj model pumpe dobijaju se dodatni priključci za creva (L konektori, T konektori, reduciri, perforirani nastavci, i sl.), kao i 1m kapila..
2,070 Din

Stanje: Isporuka u 24h