Merači Vlažnosti Zemljišta

Prikaz: Lista / Tabela
Prikaži:
Poređaj po:
2 u 1 - Merač Tla
2 u 1 Merač tla je merač ph vrednosti i vlažnosti zemljišta koji svoju najčešću primenu pronalazi u cvećarstvu i hortikulturi. Jednostavan je za korišćenje - merač se ubada u zemlju ili neki drugi supstrat i jednim dugmetom se određuju očitavanja. Merni instrument 2 u 1, merenje pH vrednosti supstrata i/ili zemljišta vrši pH elektrodom. D..
948 Din

Stanje: Isporuka u 24h
3 u 1 - Merač Tla
3 u 1 - Merač Tla je merač koji meri vlažnost zemljišta, pH vrednost i količinu svetlosti. Jednostavan je za korišćenje- merač se zabada u zemlju ili neki drugi supstrat i jednim dugmetom se određuju očitavanja. Merač meri pH vrednost supstrata pH elektrodom. Drugom elektrodom se meri vlažnost tla. Senzor za merenje količine svetlosti koju do..
996 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Irometar 30cm
Irometrom od 30cm dužine može se meriti vlažnost zemljišta do 30 cm dubine (poželjno je da se merač celom dužinom ubode u zemljište i da se vlažnost kontinualno prati, mada se po potrebi može koristiti i za odredjivanje vlažnosti u slojevima plićim od 30cm). Irometar radi po principu tenziometara, koji je sasvim različit od o..
12,990 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Irometar 60cm
Irometrom od 60cm dužine može se meriti vlažnost zemljišta do 60 cm dubine (poželjno je da se merač celom dužinom ubode u zemljište i da se vlažnost kontinualno prati, mada se po potrebi može koristiti i za odredjivanje vlažnosti u slojevima plićim od 60cm). Irometar radi po principu tenziometara, koji je sasvim različit..
13,650 Din

Stanje: Isporuka u 24h