Venturi Injektori

Prikaz: Lista / Tabela
Prikaži:
Poređaj po:
Venturi injektor 1/2"
Venturi injektor 1/2" se koristi za aplikaciju (doziranje) rastvorljivih mineralnih đubriva kroz sistem za navodnjavanje. Na taj način se olakšava sam postupak đubrenja jer se puštanjem u rad sistema za navodnjavanje ujedno obavlja i đubrenje, a što je još važnije, instalacijom venturi uređaja za prihranu povećava se stepen iskorišćenja h..
2,580 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Venturi Injektor 3/4"
Venturi injektor 3/4" se koristi za doziranje rastvorljivih mineralnih đubriva kroz sistem za navodnjavanje. Na taj način se olakšava sam postupak đubrenja, jer se puštanjem u rad sistema za navodnjavanje ujedno obavlja i đubrenje, a što je još važnije, instalacijom venturi uređaja za prihranu povećava se stepen iskorišćenja hranljivih el..
2,790 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Venturi injektor 1"
Venturi injektor 1" se koristi za aplikaciju (doziranje) rastvorljivih mineralnih đubriva kroz sistem za navodnjavanje. Na taj način se olakšava sam postupak đubrenja i/ili zaštite bilja, jer se puštanjem u rad sistema za navodnjavanje ujedno obavlja i đubrenje, a što je još važnije, instalacijom venturi uređaja za prihranu povećava se stepen iskor..
2,880 Din

Stanje: Isporuka u 24h