Mikrorasprskivači

Prikaz: Lista / Tabela
Prikaži:
Poređaj po:
Rasprskivač Mini Sprayer 180°
Rasprskivač Mini Sprayer 180° je  veoma praktičan da se koristi u pravljenju sopstvenog Aeroponics sistema. Ovakvi rasprskivači se koriste u klonerima i prskaju u jednom smeru pokrivajući ugao od 180°. Koriste se u intenzivnoj stakleničkoj i plasteničkoj proizvodnji, cvećarstvu, rasadničarstvu. Nije im potrebna pumpa jakog prit..
15 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Rasprskivač Mini Sprayer 360°
Rasprskivač Mini Sprayer 360° je  veoma praktičan da se koristi u pravljenju sopstvenog Aeroponics sistema. Ovakvi rasprskivači se koriste u klonerima i prskaju u jednom smeru pokrivajući ugao od 360°. Koriste se u intenzivnoj stakleničkoj i plasteničkoj proizvodnji, cvećarstvu, rasadničarstvu. Nije im potrebna pump..
15 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Fogger Sprey - Mikrorasprskivač
Fogeri se koriste za navodnjavanje na otvorenom i/ili u zatvorenim prostorijama (plastenici i staklenici). Karaketriše ih distribucija finih kišnih kapi, čime se omogućava popravljanje mikroklime u sitiacijama kada su visoke temperature vazduha. Fogeri su dobili naziv upravo po finoći kapljica koje distribuiraju, stvarajući nakon odredjen..
740 Din

Stanje: Isporuka u 2-3 nedelje
Ovlaživač Vazduha 2.6L
Vlaga je jako bitna za uspešan razvoj biljaka. Adaptacija biljaka na uslove može prouzrokovati stres kod biljke i usporiti rast i razvoj. Stvaranjem idealnih uslova, umanjujete rizik od stresa. Ovaj ovlaživač je kapaciteta 2.6 litara i potrebno je oko 10 sati konstantnog rada pre nego što treba opet dopuniti rezervoar. Potrošnja ovlaživača je 38..
6,690 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Ovlaživač Vazduha 6 L
Vlaga je jako bitna za uspešan razvoj biljaka. Adaptacija biljaka na uslove može prouzrokovati stres kod biljke i usporiti rast i razvoj. Stvaranjem idealnih uslova, umanjujete rizik od stresa. Ovaj ovlaživač je kapaciteta 6 litara i potrebno je oko 16 sati konstantnog rada pre nego što treba opet dopuniti rezervoar. Potrošnja ovlaživača je 35W ..
8,304 Din

Stanje: Isporuka u 2-3 nedelje
Ovlaživač Vazduha 8 L
Ovlaživač Vazduha 8L predstavlja uređaj za stvaranje vlage u protoriji. Posebno je pogodan za suve prostorije, i za letnji period kada su visoke temperature. Naročito je efikasan kada vlažnost prostorije opadne ispod 45 - 55%. Ovaj procenat vlage idealan je za ljude, životinje i biljke.  Ovaj ovlaživač vazduha ima različit uticaj na prostor..
9,999 Din

Stanje: Stiže uskoro!
Mist Maker - difuzer magle
Mist Maker - difuzer magle stvara najsitniju vodenu maglu koja osim što efektno deluje utiče i na podizanje vlažnost vazduha u prostoriji. Stvarač magle se potapa u običnu vodu sa česme na dubinu od 2 do 4 cm i od te vode pravi najfiniju vodenu maglu. Koristi adapter od 24V.  Automatski se isključuje kada nivo vode padne ispod senzor..
2,988 Din

Stanje: Nema Trenutno
Mikrorasprskivač SET
Mikrorasprskivač SET 90 l/h Mikrorasprskivači se koriste za navodnjavanje travnjaka, povrtarskih kultura, jagodičastog voća, cveća, i sl. Ove rasprskivače karakterište distribucija sitnih kišnih kapi, čime se pored dodavanja vode zemljištu tj. biljkama, obezbeđuje i povoljan mikoklimat na navodnjavanom području. Povoljan mikroklimat ogleda se ..
140 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Mist +3000 - Ovlaživač Vazduha
Vlaga je jako bitna za uspešan razvoj biljaka. Adaptacija biljaka na uslove može prouzrokovati stres kod biljke i usporiti rast i razvoj. Stvaranjem idealnih uslova, umanjujete rizik od stresa. Mist 3000 se može podesiti da održava zadatu vlažnost, a rezervoar od 3L je dovoljan za jednodnevno dopounjavanje. 38W Potrošnja Idealno za GrowBox..
6,930 Din

Stanje: Obustavljena Prodaja