Reflektivne Folije

Prikaz: Lista / Tabela
Prikaži:
Poređaj po:
Hammer Folija
Hammer folija izrađena je od reflektujućeg materijala koji odbija 98% svetlosti. Ova folija staje rame uz rame sa diamond folijom jer ima gotovo identičan procenat iskorišćenosti svetsosti zbog čega je izbor broj 1 kod odgajivača širom sveta. Belo naličje folije je od materijala koji odbija 85% svetlosti, pa se često koristi i za pregrađivanje pros..
549 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Diamond Folija
Diamond folija reflektuje preko 98% svetlosti, čime se znatno povećava iskorišćenost svetlosti. Upotreba folija se preporučuje svim uzgajivačima čiji je cilj povećanje prinosa. Dok jedna strana Diamond folije reflektuje 98% svetlosti, druga (bela) strana reflektuje preko 85% svetlosti, pa se upotrebljava i za pregrađivanje prostorija. ..
597 Din 437 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Crno Bela Folija
Crno Bela folija (Black&White Poly) je folija čija je jedna strana crna i ne propušta svetlost, dok je druga skroz bela i maksimalno reflektuje svetlost. Ovom folijom se mogu oblagati zidovi, podovi, plafoni, vršiti pregrade između prostorija i slično. Debljina folije je 0.15mm, širine je 3m. Prodaje se po dužnom metru. Na..
495 Din

Stanje: Isporuka u 24h