Reflektori

Prikaz: Lista / Tabela
Prikaži:
Poređaj po:
Reflektor - Standardni
Six fold reflektor je standardni šestougaoni reflektor koji koriste uzgajivači širom sveta. Napravljen od specijalnog visoko-reflektujućeg aluminijuma sa posebnim uglovima za pravilno rasipanje svetlosti. Ovaj reflektor je izuzetno jednostavan za montažu, ima kukice za kačenje i  E40 grlo, koje je standardno za sve sijalice. Nala..
1,998 Din

Stanje: Isporuka u 24h
CFL Reflektor
CFL Reflektor  je standardni devetougaoni reflektor koji koriste uzgajivači širom sveta. Pogodan je za CFL sijalice i može osvetljavati različite vrste prostora. Napravljen je od specijalnog visoko-reflektujućeg aluminijuma sa posebnim uglovima za pravilno rasipanje svetlosti. Ojačanje ispod sijalice specijalno je dizajnirano kako..
2,997 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Hammer Reflektor
Hammer reflektor je standardni šestougaoni reflektor koji koriste uzgajivači širom sveta. Napravljen od specijalnog visoko-reflektujućeg aluminijuma sa posebnim uglovima za pravilno rasipanje svetlosti. Aluminijumska površina ovog reflektora reljefastog je dizajna kako bi imitirala hammer foliju i njene karakteristike refleksije svetlosti. ..
2,999 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Reflektor sa HPS/MH kablom (Beli)
Reflektor Beli  je standardni devetougaoni reflektor koji koriste uzgajivači širom sveta. Napravljen je od specijalnog visoko-reflektujućeg aluminijuma sa posebnim uglovima za pravilno rasipanje svetlosti. Reflektor je presvučen visoko reflektujoćom belom farbom otpornom na visoku temperaturu.  Sadrži E40 grlo..
2,583 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Adjust-A-Wing Mirror Reflektor S
Mirror Adjustable Wing  reflektor je napravljen od visoko reflektujućeg aluminijuma. Refleksija je čak i do 95%. Povećana refleksija svetlosti omogućava veću pokrivenost površine, što zauzvrat ima maksimalan ukupan prinos. Mirror Adjustable Wing reflektori su dostupni u dve veličine: mali (small/S), i veliki (large/L). Manj..
4,260 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Adjust-A-Wing Mirror Reflektor L
Mirror Wing Reflektor L je napravljen od visoko reflektujućeg aluminijuma. Refleksija je čak i do 95%. Povećana refleksija svetlosti omogućava veću pokrivenost površine, što zauzvrat ima maksimalan ukupan prinos. Mirror Wing reflektori su dostupni u dve veličine: mali (small/S), i veliki (large/L). Manji se prepor..
4,764 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Adjust-A-Wing Hammer Reflektor S
Hammer Wing Reflektor Small povećava učinak svake sijalice do 70%. Povećana refleksija svetlosti omogućava veću pokrivenost površine, što zauzvrat daje maksimalan ukupan prinos. Hammer Wing reflektori su dostupni u dve veličine: mali (small/S), i veliki (large/L). Manji se preporučuje za sijalice od 400W i 600W, dok je veliki reflekt..
4,764 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Adjust-A-Wing Hammer Reflektor L
Hammer Wing Reflektor Large povećava učinak svake sijalice do 70%. Povećana refleksija svetlosti omogućava veću pokrivenost površine, što zauzvrat daje maksimalan ukupan prinos. Hammer Wing reflektori su dostupni u dve veličine: mali (small/S), i veliki (large/L). Manji se preporučuje za sijalice od 400W i 600W, dok je veliki reflekt..
5,250 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Parabolic Horizontal Reflektor
Parabolic Horizontal reflektor je reflektor koji se koristi za osvetljavanje većih površina. Same dimenzije ovog reflektora su: Prečnik je 100cm, dok  dubina iznosi 40 cm, što omogućava pokrivenost površine do 4m2. Sijalica je postavljena vertikalno, čime se svetlost usmerava ka biljkama, a u odnosu na vertikal daje više l..
6,996 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Parabolic Vertical Reflektor
Parabolic Vertical reflektor je reflektor koji se koristi za osvetljavanje većih površina. Same dimenzije ovog reflektora su nezanemarljive - prečnik je 100cm, dok  dubina iznosi 40 cm, što omogućava pokrivenost površine do 4m2. Sijalica je postavljena vertikalno, čime se svetlost usmerava ka biljkama. Time se sprečava nepotreb..
6,795 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Diamond Reflektor
Jedan od reflektora sa najvećom reflektivnom površinom, Diamond reflektor ide rame uz rame sa Adjust-A-Wings reflektorima. Nastao je kao rezultat petnaestogodišnjih istraživanja u oblasti osvetljenja. Pomoć kompjutera i 3D skenera, konstruisan je kao "perfektan" reflektor, koji je na testiranjima pokazao i do 50% bolju refleksiju svetla o..
8,610 Din 6,888 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Light Rail 4.0
LightRail 4.0 AdjustaDrive je najnoviji "light mover" Američke firme ;Gualala Robotics Inc. Lightrail 4.0 AdjustaDrive ima podešavanje stajanja na krajevima šina od 0 do 60 sekundi, kako bi i biljke na samom kraju dobile dovoljnu količinu svetla. Druga novina koju model 4.0 donosi je podešavanje brzine kretanja od 50cm do 100cm u minuti što omoguću..
38,286 Din

Stanje: Isporuka u 2-3 nedelje
T5 Reflektor - 60cm sa stalkom
Reflektor T5 sa stalkom pogodan je za sve dimenzije Grow Box sistema. Primena T5 reflektora sa stalkom veoma je široka, a idealan je u kombinaciji sa Clone box kompletima (Clone Box poklopac i Clone Box dno). pogodan je pre svega za rasadničarsku proizvodnju. Metalno kućište i metalni stalak omogućavaju idealnu visinu ..
4,995 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Easy-Roller Nosači Reflektora
Nosači reflektora (Easy-Roller) omogućavaju jednostavnu upotrebu reflektora. Njihova uloga je da podižu i spuštaju reflektor bez teškoća. Upotreba: roleri se jednim krajem fiksiraju za reflektor, drugim za plafon ili za gornju šipku boksa za gajenje biljaka. Reflektor se spušta ili podiže na željenu visinu iznad biljaka koja im odgovara ..
798 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Easy Rope - Nosači Reflektora
Easy Rope nosači reflektora se prodaju u paru! Vrlo su jednostavni za kačenje jer imaju kopče na oba kraja. Jedan kraj se kači na plafon (ili nešto što nosi svetla) a drugi kraj za reflektor. Kada je reflektor okačen, pomoću jednostavnog mehanizma povlačenjem kanapa podižete reflektor na odgovarajuću visinu gde se on automatski zaustavlja. Nos..
1,197 Din

Stanje: Stiže uskoro!
Metalna vezica
Metalna vezica dužine 100cm, širine 4mm Mogućnost stezanja prečnika do 250mm Za jednokratnu upotrebu! ..
75 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Kabl za Reflektor 3x1 5m
Kabl dužine 5m služi za povezivanje Reflektora tj. sijaličnog grla sa Prigušnicom (Balastom). Koristi se kod Reflektora za HPS i MH Sijalice. ..
749 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Plastične Vezice
Plastične vezice su idelane kada je vezivanje različitih predmeta ili biljaka u pitanju. Ovim vezicama lako možete vezati aluflex creva za Carbon filtere ili cool tube reflektore, kablove balasta, reflektora i ventilatora, a mogu se koristiti i za druge namene. Njima možete lako privezati puzavice, paradajz, krastavce, bundeve, maline, kupine,..
10 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Sijalično Grlo E27
Ovo grlo je standardno E27 grlo u koje se može uvrnuti većina sijalica na tržištu. Sve led sijalice iz naše ponude kompatibilne su sa ovim grlom, a takođe u njega se može uvrnuti i CFL 85W sijalica iz naše ponude. Sijalično grlo je keramičko. Namenjeno je ljudima koji vole sami da sastavljaju proizvode koje kupe kod nas. Jednostavno ga j..
95 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Sijalično Grlo E40
Sijalično grlo e40 je keramičko grlo za većinu sijalica iz naše ponude. Na ovo grlo montiraju se sve MH, HPS, kao i gotovo sve CFL sijalice iz naše ponude. Namenjeno je ljudima koji vole sami da sastavljaju proizvode koje kupe kod nas. Grlo se može koristiti nezavsno od reflektora, pa tako možete sami napraviti svoj reflektor odnosno uređaj za r..
300 Din

Stanje: Isporuka u 2-3 nedelje
Adjust-A-Shade 1000W
Reflektor Adjust-A-Shade 1000W predstavlja unapređenu verziju standardnih reflektora. Izrađen je od istih materijala kao i svi reflektori iz ove grupe (specijalna vrsta aluminijuma sa nivoom refleksije od preko 97%), ali se razlikuje po obliku, veličini, uglovima refleksije, i načinu montiranja (Adjust-A-Shade je po karakteristikama vrlo sličan Adj..
9,960 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Adjust-A-Shade 600W
Reflektor Adjust-A-Shade predstavlja unapređenu verziju standardnih reflektora. Izrađen je od istih materijala kao i svi reflektori iz ove grupe (specijalna vrsta aluminijuma sa nivoom refleksije od preko 97%), ali se razlikuje po obliku, veličini, uglovima refleksije, i načinu montiranja (Adjust-A-Shade je po karakteristikama vrlo sličan ..
9,342 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Adjust-a-Wings
Adjust-a-Wings reflektor je najbolji reflektor kada je u pitanju rasprostiranje svetlosti, po tvrdnjama proizvođača. Izrađen je od specijalne vrste aluminijuma koja reflektuje čak 97% svetlosti! Takođe, takvog je kvaliteta da nikad ne korozira niti gubi na refleksiji. Kako proizvođači navode, korišćenjem ovog reflektora uvećava se površi..
7,998 Din

Stanje: Isporuka u 24h