CO₂

Prikaz: Lista / Tabela
Prikaži:
Poređaj po:
CO2 Merač Vazduha Green Day
GREEN DAY DESKTOP CO2 MONITOR se koristi za merenje CO2 koncentracije, temperature, vlažnosti, tačke rose.  Predstavlja idealni merač za praćenje kvaliteta vazduha u zatvorenom prostoru (IAQ – Indoor Air Quality) i za verifikaciju HVAC sistemskih performansa. Loš kvalitet vazduha u kućama se smatra nezdravom je prouzrukuje ..
36,999 Din

Stanje: Isporuka u 24h
CO2 Regulator RHX-CR
CO2 regulator pritiska RHX-CR je vrhunski analogni regulator pritiska za boce sa ugljen dioksidom, Ima opciju za fino štelovanje i pokazuje protok ugljen dioksida na izlazu  CFH (kubnim stopama po satu). Uz ovaj regulator dobijate tabelu konverzije u kubne metre po satu i minutu kao i litre po satu i minutu. Podešavanje sistema: ..
11,988 Din

Stanje: Isporuka u 24h
CO2 Tablete - Extra Slow
Co2 Tablete - Extra slow od nemačke firme GIB Industries. Ugljen-dioksid predstavlja nezamenljivu hranu za biljke u procesu fotosinteze. Prilikom uzgoja biljaka u zatvorenim prostorima kakvi su staklenici, plastenici i ostali zatvoreni prostori neretko dolazi do nedostatka ugljen-dioksida, usled nedostatka kiseonika i provetravanja genera..
1,590 Din

Stanje: Nema Trenutno
CO2 Regulator Pritiska
Regulator pritiska za boce sa ugljen dioksidom, sa finim štelovanjem. Pokazuje protok ugljen dioksida na izlazu u L/min i CFH. Pogledajte ostale proizvode iz sekcije CO2 ..
6,360 Din

Stanje: Isporuka u 24h
CO2 Merač Vazduha
Co2 Merač Vazduha se koristi za merenje CO2 koncentracije, temperature, vlažnosti, tačke rose. Kako se koristi CO2 Merač: Merač se pali i gasi na dugme ON/OFF. ͦC /  ̊F dugme (strelica za gore) služe da podesite veće parametre, i da izaberete celzijuse ili farenhajte. ALM (strelica za levo) dugme služi da u glavnom meniju podesite ..
27,375 Din

Stanje: Isporuka u 2-3 nedelje
Komplet za merenje CO₂
Komplet za merenje CO2 sastoji se od 100cm3 šprica i dve CO2 test tube. Testiranje se vrši vrlo jednostavno, tako što se špricem uzme uzorak vazduha koji testirate, 100cm3. Staklena test tuba se odlomi na krajevima, konektorom poveže na špric, i polaku u roku od 60 sekundi istisnite vazduh iz šprica. Test tuba će u zavisnosti od nivoa CO2..
2,160 Din 1,500 Din

Stanje: Isporuka u 24h