CO₂

Prikaz: Lista / Tabela
Prikaži:
Poređaj po:
CO2 Regulator RHX-CR
CO2 regulator pritiska RHX-CR je vrhunski analogni regulator pritiska za boce sa ugljen dioksidom, Ima opciju za fino štelovanje i pokazuje protok ugljen dioksida na izlazu  CFH (kubnim stopama po satu). Uz ovaj regulator dobijate tabelu konverzije u kubne metre po satu i minutu kao i litre po satu i minutu. Podešavanje sistema: ..
11,988 Din

Stanje: Isporuka u 24h
CO2 Tablete - Extra Slow
Co2 Tablete - Extra slow od nemačke firme GIB Industries. Ugljen-dioksid predstavlja nezamenljivu hranu za biljke u procesu fotosinteze. Prilikom uzgoja biljaka u zatvorenim prostorima kakvi su staklenici, plastenici i ostali zatvoreni prostori neretko dolazi do nedostatka ugljen-dioksida, usled nedostatka kiseonika i provetravanja genera..
1,590 Din

Stanje: Isporuka u 24h
CO2 Regulator Pritiska
Regulator pritiska za boce sa ugljen dioksidom, sa finim štelovanjem. Pokazuje protok ugljen dioksida na izlazu u L/min i CFH. Pogledajte ostale proizvode iz sekcije CO2 ..
6,360 Din

Stanje: Isporuka u 24h
CO2 Merač Vazduha
Co2 Merač Vazduha se koristi za merenje CO2 koncentracije, temperature, vlažnosti, tačke rose. Kako se koristi CO2 Merač: Merač se pali i gasi na dugme ON/OFF. ͦC /  ̊F dugme (strelica za gore) služe da podesite veće parametre, i da izaberete celzijuse ili farenhajte. ALM (strelica za levo) dugme služi da u glavnom meniju podesite ..
27,375 Din

Stanje: Isporuka u 24h
Komplet za merenje CO₂
Komplet za merenje CO2 sastoji se od 100cm3 šprica i dve CO2 test tube. Testiranje se vrši vrlo jednostavno, tako što se špricem uzme uzorak vazduha koji testirate, 100cm3. Staklena test tuba se odlomi na krajevima, konektorom poveže na špric, i polaku u roku od 60 sekundi istisnite vazduh iz šprica. Test tuba će u zavisnosti od nivoa CO2..
2,160 Din

Stanje: Isporuka u 24h
CO₂ Boca 10kg/13.7L
CO₂ Boca od 10kg je kapaciteta od 13.7L . Boca se isporučuje prazna iz bezbednosnih razloga. Regulator za CO₂ sa finim štelovanjem i pokazateljem protoka se isporučuje zajedno sa bocom. Na regulatoru jedan satić pokazuje pritisak u boci, a drugi pritisak i protok na izlazu. Regulator ima sigurnosni ventil koji se otvara ukoliko je..
9,999 Din

Stanje: Isporuka u 2-3 dana
Sera - CO₂ Regulator pritiska
Sera - CO₂ Regulator pritiska  je pouzdan i kvalitetan ventil koji obezbeđuje precizno doziranje ugljen-dioksida za CO₂ boce sa spoljnim ventilom Jedan satić pokazuje pritisak u boci, a drugi pritisak na izlazu. Regulator ima sigurnosni ventil koji se otvara ukoliko je protok preko 3 bara.  Za fino podešavanje postoje dva ..
15,840 Din 11,760 Din

Stanje: Nema Trenutno
Sera - CO₂ Soleniod
Sera CO₂ Soleniod je elektromagnetni prekidač kojim se reguliše protok CO₂. Može se direktno povezati sa CO₂ regulatorom ili se može priključiti na crevo kroz koje prolazi CO₂. Ima i na ulazu i na izlazu priključke za crevo od 5mm. Uz digitalni tajmer sa ovim solenoidom možete jednostavno programirati režim ubacivanja CO₂ u baštu. Ima..
7,260 Din

Stanje: Isporuka u 2-3 dana