Silenceri

Prikaz: Lista / Tabela
Prikaži:
Poređaj po:
Silencer 100mm - Prigušivač (Fleksibilni)
Silencer je prava stvar za prigušivanje ventilacione buke i može da se koristi u raznim segmentima ventilacije. Fleksibilan je i može da se postavi i na najkritičnija mesta. Umanjuje buku koju najčešće proizvode ventilatori kada se obezbeđuje veliki protok vazduha. Ovaj prigušivač je dužine 75cm, a prečnik otvora prigušivača je 100mm. Po..
6,126 Din

Stanje: Nema Trenutno
Silencer 125mm - Prigušivač (Fleksibilni)
Silencer je prava stvar za prigušivanje ventilacione buke i može da se koristi u raznim segmentima ventilacije. Fleksibilan je i može da se postavi i na najkritičnija mesta. Umanjuje buku koju najčešće proizvode ventilatori kada se obezbeđuje veliki protok vazduha. Ovaj prigušivač je dužine 75cm, a prečnik otvora prigušivača je 125mm. Po..
6,960 Din

Stanje: Nema Trenutno
Silencer 150mm - Prigušivač (Fleksibilni)
Silencer je prava stvar za prigušivanje ventilacione buke i može da se koristi u raznim segmentima ventilacije. Fleksibilan je i može da se postavi i na najkritičnija mesta. Umanjuje buku koju najčešće proizvode ventilatori kada se obezbeđuje veliki protok vazduha. Ovaj prigušivač je dužine 75cm, a prečnik otvora prigušivača je 150mm. Po..
7,680 Din

Stanje: Nema Trenutno
Silencer 200mm - Prigušivač (Fleksibilni)
Silencer je prava stvar za prigušivanje ventilacione buke i može da se koristi u raznim segmentima ventilacije. Fleksibilan je i može da se postavi i na najkritičnija mesta. Umanjuje buku koju najčešće proizvode ventilatori kada se obezbeđuje veliki protok vazduha. Ovaj prigušivač je dužine 75cm, a prečnik otvora prigušivača je 200mm. Po..
9,378 Din

Stanje: Nema Trenutno
Silencer 250mm - Prigušivač (Fleksibilni)
Silencer je prava stvar za prigušivanje ventilacione buke i može da se koristi u raznim segmentima ventilacije. Fleksibilan je i može da se postavi i na najkritičnija mesta. Umanjuje buku koju najčešće proizvode ventilatori kada se obezbeđuje veliki protok vazduha. Ovaj prigušivač je dužine 75cm, a prečnik otvora prigušivača je 250mm. Po..
11,250 Din

Stanje: Nema Trenutno