Privatnost Podataka

Informacije koje su nam potrebne i kako ih koristimo

Hidroponika DOO garantuje privatnost i diskreciju svih svojih klijenata. Informacije naših klijenata ne koristimo u reklamne svrhe, niti ih distribuiramo dalje u svrhe reklamiranja, ili bilo koje druge svrhe.

Porudžbine koje se ostvare u online prodavnici tretiraće se takođe sa najvišim nivoom diskrecije. Ostavljeni podaci (ime i prezime, adresa, broj telefona, mail i sl.) biće iskorišćeni isključivo za slanje pošiljke i email promociju, i nikako u bilo koje druge svrhe. Broj telefona koristiće se isključivo kao kontakt  za kurirske službe. Pakovanje naših paketa je u neutralnim braon kutijama, bez specijalnih oznaka.
 

Kako se podaci prenose drugim firmama

Hidroponika DOO nema bazu podataka svojih korisnika. Ostavljanje ličnih podataka u maloprodajnom objektu prilikom kupovine nije uopšte potrebno. Podatke ostavljaju isključivo pravna lica (firme, preduzeća) ukoliko žele da dobiju predračun ili gotovinski račun
.

Kako koristimo cookie-se

Hidroponika web sajt koristi cookie-se kompanije AdRoll radi analize kretanja posetilaca po našem sajtu, a sve u cilju boljeg reklamiranja sajta i proizvoda na njemu. Podaci o delovima sajta koje posećujete se skupljaju i preko SSL linka šalju kompaniji AdRoll koja ih bez ikakvog korišćenja ličnih podataka upotrebljava u svrhe reklamiranja.
 

Kako korisnici mogu modifikovati svoje podatke ili se isključiti iz programa

Možete pogledati AdRoll-ovu Polisu Privatnosti, a ujedno se i isključiti iz programa ukoliko to iz određenih razloga želite.

Sva pitanja u vezi lične privatnosti i diskrecije možete uputiti direktno na našu email adresu, ili iskoristiti kontakt formular.